fbpx
Seuraa meitä:

Resepti: Pipareita koiralle

Joulu on tulossa ja koirallekin olisi kiva tarjota jotain erikoisherkkua, kun itse herkuttelemme.

Suklaa on kuitenkin koiralle haitallista ja pipareissa on paljon vehnää ja sokeria, eivätkä ne siten sovellu koiralle annettaviksi.

Tässä on sinulle helppo resepti, miten voit tehdä rakkaalle haukullesi piparit, joissa ei ole sokeria eikä suklaata. Voit myös tulostaa reseptin, tai tallentaa sen pdf:nä tästä: Haukun Piparit

Haukun Piparit

Ainesosat:

1 kpl keskikokoinen bataatti
1,5 dl kookosjauhoa
1 rkl kookosöljyä
1 tl kanelia

Tee näin:

  • Kypsennä bataatti mikrossa: halkaise bataatti ja laita se mikroon, jossa on puoli lasi vettä. Kypsennä täydellä teholla 1-2 minuuttia kerrallaan. Kokeile kypsyys haarukalla. Kypsä bataatti on pehmeää ja irtoaa kuoresta helposti lusikalla kovertamalla.
  • Muussaa kypsä bataatti kookosöljyn ja kanelin kanssa.
  • Lisää jauhot vähitellen, välillä sekoittaen. Koostumuksen tulisi olla kuin muovailuvahaa ja tarvittava jauhomäärä voi vaihdella riippuen bataatin koosta.
  • Laita taikina kahden leivinpaperin väliin ja kauli noin 0,5cm paksuksi levyksi.
  • Paina levystä keksejä vaikka piparimuoteilla tai leikkaa se sopivan kokoisiksi neliöiksi veitsellä tai pizzaleikkurilla.
  • Paista uunissa 180℃:ssa noin 30 minuuttia ja käännä piparit puolessa välissä.
  • Valmiit keksit säilyvät noin viikon huoneenlämmössä riippuen keksin kuivuudesta.

Kurkkaa myös Haukun Herkut – kirjaa, jos tykkäät tehdä helppoja, supermaistuvia ja terveellisiä nameja koirallesi. Kirjasta löydät lihapohajisia ja viljattomia reseptejä vastustamattomiin nameihin, kuten sydänsipseihin ja tonnikalapalasiin.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli

Lue seuraavaksi

Ei kommentteja

Kirjoita kommentti