fbpx
Seuraa meitä:

Verkkokurssi

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla!

Töhniikö koirasi korvat?
Rapsutteleeko se jatkuvasti itseään?
Auttaako raakaruokinta?

Monella koiralla esiintyy epämääräisiä iho-oireita, kutinaa tai jatkuvasti korvatulehduksia. Usein ongelmien syynä on sopimaton ruokavalio, tietyt ruoka-aineet tai jokin lisäaine.

  • Luonnollisella ruokinnalla monet epämääräiset vaivat kuten kutina, ihottuma ja iho-oireet voivat helpottaa
  • Jätä kuivamuona ja anna koirallesi maistuvaa, oikeaa ruokaa joka tekee hyvää
  • Ruoki koiraasi rennolla otteella ilman informaatioähkyä

Koiranomistajalle suunnatulla verkkokurssilla opetetaan ne perustiedot mitä tarvitset, jotta osaat ruokkia koiraasi rennolla otteella ja niin, että koira saa monipuolisen ja maistuvan ruokavalion. Myös tärkeimmät ravintolisät tulee käsiteltyä.

Kurssi pidetään kevyenä, helppona ja käytännönläheisenä. Tarkoituksena ei ole hukuttaa sinua informaatiotulvaan, vaan opit tärkeimmät asiat, jotta ruokinta sujuu arkeen sopivasti. Kurssi kestää 4 viikkoa ja joka viikko saat uuden teoriaosuuden opiskeltavaksi ja ”kotitehtäviä”, joiden avulla saat koostettua omalle haukullesi sopivan ruokavalion.

Kurssi soveltuu parhaiten, jos olet epävarma koirasi ruokinnasta, etkä halua hukkua internetin ristiriitaisiin väittelyihin. Kurssin avulla ja Malin Ekblomin taustatuella teet ruokavalion muutoksen turvallisesti ja niin että vältyt ripulirumbalta ja oksentelulta.

Kurssilla saat tarvittavat perustiedot ruokintaan, ilman pitkiä sepustuksia kaikkien ravintoaineiden synergioista. Tutustutaan myös erilaisiin tapoihin antaa luita turvallisesti ruokavaliossa ja virikkeinä sekä terveellisin herkkuihin.

Tulen kesän aikana pitämään kurssin halukkaille koekäyttäjille, joiden koirilla on iho-ongelmia. Kurssimateriaalin lisäksi pidän myös webinaareja, joissa saat vastauksia kysymyksiisi. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä osallistujaa.

Normaali hinta on 89 € ja koekäyttäjille hinta on 49 €. Osallistumalla kurssille sitoudut myös antamaan palautetta kurssin aikana ja sen jälkeen.

Ilmoita kiinnostuksesi osallistua kurssille:


Olen kiinnostunut, haluan lisätietoa lähempänä.Haluan ehdottomasti mukaan!

Varmista paikkasi ostamalla osallistuminen kurssille tästä:

Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Lähetän sinulle tunnukset verkkokurssialustalle heinäkuun alussa, kun alusta aukeaa.

Ilmoittautuminen on auki niin kauan kun paikkoja on vapaana.

Oletko kiinnostunut koiran ravitsemuksesta ammattina?

Kurkkaa silloin tänne!

Jaa