fbpx
Seuraa meitä:
kutiseva koira

Tiedätkö miksi koiraa kutisee?

Olet ehkä jo kokeillut kaikkea, allergiashampoot, kalliit lääkkeet ja erikoisruoat mutta oireet eivät helpota pysyvästi. Epätietoisuus vaivaa, onko koirasi atooppinen vai allerginen jollekin ja mikä auttaisi.

Olen Malin Ekblom, koirien ravintoterapeutti ja uskon, että monen terveysongelman syynä on sopimaton ruokavalio. Koira on elimistöltään edelleen lihansyöjä ja pysyäkseen terveenä, se kaipaa ravinnokseen kunnollista ruokaa eikä lisäaineilla höystettyjä kuivia raksuja.

Jätä sähköposti alle niin saat kuunnella ilmaisen miniluennon ”Miksi koiraa kutisee” ja opit:

  • yleisimmät virheet mitä koiranomistaja tekee etsiessään helpotusta koiran oireisiin
  • miksi kuivamuona (myös eläinlääkärin määräämä allergiaruoka) voi olla koirallesi sopimatonta ja jopa aiheuttaa koko kutinan
  • mitä on koiralle lajityypillinen ravinto ja miten se auttaisi koiraasi voimaan paremmin

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä (Subscribe). Saat hetken päästä sähköpostissa linkin miniluennolle.

* indicates required

Luvan annettuasi, lähetän sinulle maksuttoman materiaalin sekä sinua auttavaa sisältöä, kuten vinkkejä, ohjeita, tarjouksia sekä tietoa tulevista koulutuksista.

Liittyminen postituslistalle ja markkinointiluvan antaminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, jokaisen viestin lopussa olevan “Poistu listalta” linkin kautta. Lisätietoa tietosuojasta ja rekisteriselosteen löydät sivulta https://www.luonnollinenruokinta.fi/privacy-policy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

kutiseva koira
Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli

Lue seuraavaksi

Ei kommentteja

Kirjoita kommentti