Yritys

Luonnollinen Ruokinta Oy

[email protected]

Vastaamme sähköposteihin arkisin.

Otathan yhteyttä mieluiten sähköpostilla!

Puh. +358 40 253 4583

Y-tunnus 3371205-5

 

Asiakaspalvelua hoitaa Virva Digitaalinen assistentti.

Malin Ekblom

Diplomiravintoneuvoja Malin Ekblom on vuodesta 2005 lähtien opettanut koiranomistajia ja alan ammattilaisia ruokkimaan koiria terveyttä edistävällä, lajityypillisellä ruokavaliolla.

Ekblom on arvostettu ja inspiroiva luennoitsija, joka kyseenalaistaa normit ja herättää ajatuksia. Hänellä on ilmiömäinen kyky selittää monimutkaisia ​​asioita ytimekkäästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla huumoria ja tiedettä unohtamatta.

Ekblom on julkaissut useita teoksia, joiden avulla koiran luonnolliseen ruokintaan siirtyminen onnistuu helposti ja turvallisesti.

Luonnollinen ruokinta -sivusto

Luonnollisessa ruokinnassa ei ole kyse lääketieteellisestä hoidosta. Ruokavalio ei korvaa tai sulje pois mitään hoitoa tai lääkitystä.

Mikäli koirallasi on jokin sisäelinsairaus, tai muuta terveydellistä ongelmaa, ole yhteydessä myös raakaruokintaan perehtynyeeseen eläinlääkäriin. Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Sivustolla olevat kokemukset ja palautteet ovat koiranomistajien omia, eivätkä ne ole ohjeita tai lääketieteellisiä neuvoja. Niistä ei saa ottaa mallia ja eläinlääkäriä tulee aina konsultoida sairauksien hoidossa.

Luonnollinen ruokinta Oy:n perustaja on porvoolainen diplomiravintoneuvoja ja Koiran ravintoterapeutti® Malin Ekblom. Hän on vuodesta 2005 lähtien opettanut koiranomistajia ja alan ammattilaisia ruokkimaan koiria terveyttä edistävällä lajityypillisellä ruokavaliolla.

 

Yritys

Malin Ekblom perusti toiminimensä (Y-tunnus 1997519-0) jo vuonna 2005 ja on siitä asti toiminut ravinto-ohjaajana sekä kouluttajana. Malin Ekblom tarjoaa myös erä- ja luonto-oppaan palveluita, toiminimen NaturEk kautta.

Vuonna 2023 Malin Ekblom perusti yrityksen Luonnollinen Ruokinta Oy ja se tarjoaa koulutus-, opastus- ja asiantuntijapalveluita.

Yrityksen missio on antaa neuvoja ja opastaa yhä useampi koiranomistaja luonnollisen ruokinnan pariin. Tavoitteena on auttaa koiria parhaaseen hyvinvointiin terveellisen ruokavalion avulla ja koiranomistajia löytämään mielenrauhan ruokinta-asioissa. 

Luonnollinen Ruokinta Oy tarjoaa koiran ruokintakursseja, joiden avulla koiranomistaja oivaltaa luonnollisen ruokinnan hyödyt omalle koiralle. Lisäksi se tarjoaa Ekblomin kirjoittamia kirjoja ja koiran ravintoneuvoja.

Syksystä 2021 alkaen yritys toteuttaa Raakaruokintaohjaaja®- sekä Koiran ravintoterapeutti® -koulutuksia.

Missio

Luonnollinen Ruokinta Oy:n missio on edistää koirien hyvinvointia opettamalla koiranomistajia ruokkimaan koiraansa lajityypillisellä, monipuolisella ruoalla.

Koiralle lajityypillinen ravinto on raakaa, eläinperäistä ruokaa kuten lihaa, rasvaa, luita ja sisäelimiä. Sitä sen elimistö pystyy parhaiten hyödyntämään.

Luonnollinen Ruokinta Oy:n missiona on edistää uusien standardien luomisesta lemmikkiruoalle, erityisesti raakaravinnon osalta.

 

Visio

Luonnollinen Ruokinta Oy:n visio on, että jokainen koira saisi nauttia oireettomasta ja onnellisesta elämästä. Koiranomistajat antaisivat itsevarmasti ja luottaen omaan osaamiseen koirilleen lajityypillistä ja monipuolista ravintoa. Näin koirat saavat kaikki tarpeelliset ravintoaineet pysyäkseen terveenä ja onnellisena. 

Pitkällä tähtäimellä Luonnollinen Ruokinta Oy:n visiona on kouluttaa uusia ravintoterapeutteja, jotka jakavat luonnollisen ruokinnan oppeja ja Luonnollinen Ruokinta Oy:n visiota. Näin luonnollisen ruokinnan tunnettuus ja halu ruokkia terveellisemmin kasvaa. 

 

Arvot

Luonnollinen Ruokinta Oy:n arvoina on antaa tietoa käytännöllisesti ja kansantajuisesti sekä tuoda luonnollista, lajityypillistä ruokintaa esille selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Arvoihin kuuluu myös olla lämmin, sydämellinen ja ystävällinen. Tärkeää on olla avoin, kuunteleva ja pitää mukana paljon huumoria ja leikkimielisyyttä. 

 

Materiaali

Suurin osa materiaalista, kuten kaikki artikkelit ja uutiskirjeet ovat sinulle ilmaisia. Sivustolla Luonnollinen Ruokinta Oy myy omia tuotteita ja palveluita ja suosittelee hyväksi havaittuja muiden yritysten tuotteita ja palveluita. Nämä ovat selkeästi hinnoiteltu tai linkitetty kyseiseen verkkokauppaan. Jokainen affiliate- ja suositteluyhteistyö on merkitty ja avoimesti kerrottu.
 

Vastuu

Luonnollinen ruokinta ei kuitenkaan ole automaattisesti takuu terveestä koirasta. Vastuu koiransa hyvinvoinnista on aina omistajalla, koiran ruokavaliosta, rodusta tai kasvattajasta riippumatta. Aivan kuten silloin, jos annat kasvattajan tai eläinlääkärin suosittelemaa kuivamuonaa, olet aina itse vastuussa siitä, että tarkkailet koiran hyvinvointia, painoa ja kasvua. Jos sinusta tuntuu, ettei käyttämäsi ruoka sovi, olet vastuussa siitä, että vaihdat ruoan sille sopivaksi, oli kyseessä sitten toinen kuivamuonamerkki, vaihto luonnolliseen ruokintaan sisällön tarkistus. 

 

 

Malin Ekblom

Ekblom on Luonnollinen Ruokinta Oy:n perustaja. Hän on arvostettu ja inspiroiva luennoitsija, joka kyseenalaistaa normit ja herättää ajatuksia. Hänellä on ilmiömäinen kyky selittää monimutkaisia ​​asioita ytimekkäästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla huumoria ja tiedettä unohtamatta. Ekblomin polttoaineena toimii rakkaus koiriin ja tahtoon luoda mahdollisimman hyvä perusta koiran hyvinvoinnille. Hän katsoo asioita kokonaisvaltaisesti ja pyrkii ottamaan huomioon ravitsemuksen lisäksi myös koiran fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin. Ekblom tekee yhteistyötä eläinlääkäreiden ja käytösneuvojien kanssa ja hän saattaa suositella käyntiä myös muille alan ammattilaisille.

Ekblom on julkaissut useita teoksia, joiden avulla koiran luonnolliseen ruokintaan siirtyminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Hän on perustanut Natural Pets Academyn jonka kautta kouluttaa uusia Raakaruokintaohjaajia ja Koiran ravintoterapeutteja.

Ekblom on rohkea ja maanläheinen nainen, joka haluaa jatkuvasti laajentaa tietämystään ja kehittyä. Ekblom pyrkii yhä omavaraisempaan kotitalouteen. Metsästys, kalastus, marjojen ja sienien poiminta sekä luonnonvaraisten vihannesten käyttö ovat lähellä hänen sydäntään.

 

Malin Ekblomin historia  

Ekblom on ammatiltaan laborantti. Hän on työskennellyt elintarvikelaboratoriossa ja tuotekehityksen parissa 2001 - 2020. Hänen työtehtäviinsä ovat kuuluneet laadunvalvonta, tuotantoprosessit sekä hygieniaongelmien ratkaisut. Ekblom innostuu ruoka-aineiden tutkimisesta ja analysoinnista, kemiallisista reaktioista sekä mikrobiologiasta.

Vuosina 2005–2017 Ekblom toimi yrittäjänä toiminimellä Malin Ekblom. Ekblom toimi ravintoneuvojana vuonna 2010 esitetyssä TV-sarjassa, Hienosti hihnassa. Ekblom toimi Dog Oriented Instituten koulutusohjaajakurssien ravintotiedon opettajana 2008–2011 ja jatkoi samassa tehtävässä 2019 eteenpäin. 

Ekblom on perustanut useita raaruokaruokauppoja ja toiminut kauppiaana vuosina 2010. Samanaikaisesti Ekblom suunnitteli koiran raakaruoka-aterioita ja ravintolisiä sekä osallistui tuotteiden kehitysprojekteihin, testauksiin ja tulosten analysointiin.

Malin Ekblom on valmistunut erä- ja luonto-oppaaksi vuonna 2016 ja hän on ollut mukana perustamassa Saaristokeskus Korpoströmin "Junnulabran" sekä Kalakamujen seikkailureittin.

Ekblomin kehittää jatkuvasti itseään uusin opinnoin. Lisää Malin Ekblomista voit lukea hänen kotisivuiltaan.

Omat koirat

Luonnollinen Ruokinta Oy:n omistaja Malin Ekblom uskoi aiemmin vahvasti siihen, että kuivamuona olisi oikea tapa ruokkia koiria. Ekblomin ensimmäinen koira Rocky ei kuitenkaan halunnut syödä nappuloita, joten Ekblom sekoitti mukaan maksalaatikkoa tai raakaa jauhelihaa. Tämä sai Ekblomin kiinnostumaan koirien ruokinnasta. 

Lopullisen herätyksen koirien ruokavalioon toi saksanpaimenkoira Jeppe, joka sairastui haiman vajaatoimintaan ja koiran oireet helpottivat vasta ruokavalion vaihdoksen myötä. Jeppe oli 6-vuotias, kun kaanankoira Mosse tuli perheeseen. Mosse ei ollut syönyt nappuloita koskaan vaan sai raakaruokaa emon maidosta asti koko loppuelämänsä. Mosse voi koko elämänsä ajan hyvin ilman korva- tai silmätulehduksia, ilman ihottumaa tai yhden yhtä hotspottia ja luusto oli terve ilman nivelrikkoa.