Haukun ruokintakompassi

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla

Kunnon ruokaa koiran kuppiin ja varmuutta omaan nuppiin.

 
Ilmoittaudu mukaan nyt!
 • Tahdotko ruokkia koiraasi terveellisesti, mutta kaikki ohjeet näyttävät monimutkaisilta?
 • Oletko kyllästynyt koirasi nirsoiluun ja haluat löytää ruoan, mikä maistuu ja hän syö mielellään?
 • Tuntuuko siltä, että netti on pullollaan ristiriitaista tietoa, etkä tiedä keneen uskoa?

Jätä viljapohjainen, lisäaineilla höystetty kuivamuona ja anna rakkaalle koirallesi lajityypillistä ruokaa, joka pitää koirasi terveenä.

Haukun Ruokintakompassi -verkkokurssin ohjeilla ja valmiilla aloitusohjelmalla huomaat, että sinäkin osaat ruokkia koiraasi terveellisesti ja luonnonmukaisemmin!

 • Mitä jos vihdoin saisit mielenrauhan ruokinta-asioissa ja että koirasi saa ne ravintoaineet mitä se tarvitsee?
 • Ruokinta olisi helppoa ja mielekästä arkipuuhaa, ilman hiuksien repimistä tai hankalia laskukaavoja?
 • Voisit antaa koirallesi monipuolista ja lajityypillistä ravintoa, vaikka sillä olisi herkkä vatsa?

Luonnollinen ruokinta ei tarkoita sitä, että annat pelkkää jauhelihaa ja siihen päälle 10-15 erilaista purkkia vitamiineja ja mineraaleja.

Koira saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ruoka-aineista, kuten lihasta, rasvasta, luista ja sisäelimistä. Tämä on koiran elimistölle lajityypillisistä ravintoa, mitä koira pystyy parhaiten hyödyntämään.

Tarjoamalla koirallesi maistuvaa lempiruokaa edistät koirasi hyvinvointia.

Tällä kurssilla otat ohjat omiin käsiisi opettelemalla perusasioita käytännöllisellä tasolla. Koirasi voi paremmin, kun otat avoimesti vastaan uutta tietoa ja sinulla on rohkeutta kokeilla asioita käytännössä. Haukun Ruokintakompassi -kurssi ei ole niille, jotka ajattelevat, että vastuu koiran hyvinvoinnista on kasvattajalla, eläinlääkärillä tai koiranruokateollisuudella.

Haukun Ruokintakompassi-kurssin opettajana toimii Koiran ravintoterapeutti® Malin Ekblom

malin ekblom koirien ravintoterapeutti

”Uskon, että monen terveysongelman syynä on sopimaton ruokavalio. Itse olin ihan tavallinen koiranomistaja ja koirani oireili toistuvista ihotulehduksista ja alipainosta. Mikään ei auttanut ja lopetuspäätös oli jo mielessä.  Sattumalta löysin ruokavaliosta nopean avun Jepen oireiluun ja siitä heräsi intohimoni opiskella ravitsemusta ja eläinten hyvinvointia. Olen yli 15 vuoden ajan auttanut koiranomistajia ruokkimaan koiriaan lajityypillisellä, monipuolisella ruokavaliolla ja saamaan apua terveysongelmiinsa."

Haukun ruokintakompassi™ on helppo ja tiivis, 4 viikon mittainen aloitusohjelma koiran luonnolliseen ruokintaan.

 • Kurssilla opit tärkeimmät perusteet, josta syntyy varmuus omaan ruokintatapaan.
 • Opiskelet yhden asiakokonaisuuden kerrallaan. Materiaali jää sinulle käyttöön, joten voit helposti kerrata asioita.
 • Suurin osa materiaaleista on videoina, jotka voit katsoa silloin, kun itsellesi sopii parhaiten. Voit vaikka kuunnella ne työmatkalla tai koiralenkin aikana.

Haukun ruokintakompassi -kurssiin sisältyy Haukun ruokastartti, joka on valmis ohjelma ruokavalion muutokseen!

 • Seuraamalla ohjeita, saat koirasi ruokavalion vaihdettua kuivamuonasta raakaruoka-aterioille.
 • Ohjelma on suunniteltu niin, että koiran vatsa pysyy tahdissa mukana.
 • Ruokintaohjelmassa kuitenkin etenet oman koirasi vatsaa kuunnellen.

Luonnollisella ravinnolla koirasi ruoansulatus tehostuu, suolisto rauhoittuu ja ravintoaineet imeytyvät paremmin. Näin tuet koirasi hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla, sisältäpäin.

Kurssi etenee neljässä vaiheessa, yksi askel kerrallaan:

1. Taustaa

Opit, miksi koira on lihansyöjä ja miksi kuivamuonat voivat olla jopa haitallisia.

2. Perusteet

Koiran ruokaympyrä, mitä ruoka-aineita luonnolliseen ruokintaan kuuluu ja missä suhteissa.

3. Käytäntö

Saat valmiit laskurit ja esimerkit, miten koostat koirallesi monipuolisen ruokavalion.

4. Täydennä

Lisäät ne tärkeimmät ravintolisät, jotta koirasi saa kaiken tarvitsemansa ja saat apua tuotevalinnoissa.

Miltä sinusta tuntuu, kun

 • oivallat miksi kuivamuona voi olla koirallesi jopa haitallista.
 • saat rohkeutta jättää kuivamuonan kokonaan.
 • saat varmuutta omaan ruokintatapaan.
 • sinun ei tarvitse viettää tuntitolkulla aikaa keskustelupalstoilla, saamatta apua.
 • et huku valtavaan informaatiotulvaan.
 • saat asiat kiteytettynä, helposti ymmärrettävässä muodossa.
 • ymmärrät, että lajityypillinen ruokavalio on koirallesi parasta.
 • saat lisää itsevarmuutta ruokintatapaan.
 • voit käyttää valmiita laskureita ja esimerkkejä
 • opit miten koostat koirallesi terveellisen ravintoympyrän.
 • tiedät mitä ravintolisiä tarvitaan ja paljonko annat.

 Kurssin opeilla koirasi saa

 • luonnonmukaisempaa ruokaa
 • kaikki tarvitsemansa ravintoaineet helposti imeytyvässä muodossa
 • vatsan, joka pysyy tyytyväisenä ja rauhallisena
 • maukasta lempiruokaa kuppiinsa
 • maistuvaa ruokaa, jota hän syö mielellään.

Saatat huomata myös muita hyviä vaikutuksia:

 • Suu ja hampaat pysyvät puhtaina, ei pahanhajuista hengitystä!
 • Ihon kunto paranee ja kutina helpottaa.
 • Korvat eivät töhni, eivätkä silmät vuoda.
 • Turkki on rodulle tyypillinen.
 • Koira on energinen ja iloinen.
 • Ruoka maistuu ja koira odottaa innolla ateriaansa.
 • Kakkaa tulee vähemmän, eikä ilmavaivat ole riesana.

Yhtäkään koiraa ei ole luotu syömään samoja, kuivia raksuja päivästä toiseen. Koirasi kaipaa maukasta ruokaa, niin kuin sinäkin!

Kurssin aikana opit perusteet, tiivistetysti.
Jos etsit netistä koiran ruokinta-asioita, hukut helposti valtavaan informaatiotulvaan ja ristiriitaisiin väittelyihin keskustelupalstoilla. Tällä kurssilla opit raakaruokinnan perusteita, pala kerrallaan. Jokainen osaa ruokkia kotikoiransa itse, ilman vuosien mittaista opiskelua. Lyhyt oppimäärä on täysin riittävä kotikoiran perusruokintaan.

Kurssi kestää 4 viikkoa.
Kurssi alkaa heti maksutapahtuman jälkeen ja kurssimateriaali on jaksotettu neljälle viikolle. Näin opit ja omaksut asioita pala kerrallaan. Sinulla on kuitenkin ikuisesti pääsy materiaaleihin, joten voit kerrata oppimasi myöhemmin niin monta kertaa kuin haluat.

Opettajana on ravitsemuksen ammattilainen.
Ruokavalio ei ole lääketieteellistä hoitoa, eikä sulje pois mitään lääkitystä. Eläinlääkäreiden tehtävänä on diagnosoida sairauksia ja määrätä sopiva lääke.

Kurssilla on kyse ruokavaliosta, ravinnosta ja suoliston kuntouttamisesta. Kurssilla hoidetaan elimistöä kokonaisuutena, eikä yhtä yksittäistä oiretta antamalla pillereitä tai salvaa. Sinun pitää olla valmis opettelemaan perusteita ja seuraamaan ohjelmaa, sillä tavalla saat tuloksia.

Kurssin opettajana toimii Koiran ravintoterapeutti®, jolla on ravitsemusalan koulutus sekä kokemusta täydentävistä hoitomuodoista. Malin on myös suorittanut laboratorioalan ammattitutkinnon sekä peruslääketieteen opinnot.

Kurssi on kokonaisuudessaan verkossa.
Voit siis osallistua missä tahansa oletkin, kotona, mökillä tai toiselta puolelta maapalloa. Sinun ei tarvitse matkustaa osallistuaksesi kurssille, vaan avaat sen silloin kun sinulle parhaiten sopii, mihin kellonaikaan tahansa. Kurssialusta toimii myös mobiiliapplikaatiossa, joten se on mukana missä tahansa liikutkin.

Kurssi on edullinen vaihtoehto yksilölliselle ravintoterapialle.
Yksilöllinen ravintoterapia maksaa useita satoja euroja, eikä siinä ajassa ole aikaa käydä ruokinnan perusteita. Et oppisi itse ruokinnasta paljoakaan ja olisit asiantuntijan armoilla jatkossakin. Jos koirallasi on jotakin erityistarpeita ja haluat täydentää kurssia yksilöllisellä konsultoinnilla, voit varta konsultointiaikoja erikseen koulutetulta Raakaruokintaohjaajalta. Näin saat myös yksilöllisestä ohjauksesta enemmän irti, koska aikaa ei mene hukkaan kertomalla niitä perusteita, jotka opit kurssilla. Kun sinulla on kurssin materiaali ja ruokintaohjelma jo käytössäsi, yksilöllisessä ohjauksessa on useimmiten tarvetta vain ruokavalion hienosäätöön tai ravintolisien valintaan ja pärjäämme usein yhdellä puhelulla eteenpäin.

Kurssilla et kuitenkaan ole yksin.
Kurssilaisten omassa suljetussa Facebook-ryhmässä voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa, saada vertaistukea ja kuulla kokemuksia.

Kurssin hinta on järkevä.
Kurssin hinta on yksilölliseen ravintoterapiaan verrattuna edullinen. Samalla saat kurssilta paljon enemmän, kuin mitä muutaman tapaamisen aikana olisi edes mahdollista saada. Eläinlääkärin käynti maksaa usein enemmän kuin tämä kurssi, jatkuvasta lääkityksestä puhumattakaan. Koirasi hyvinvointia ja omaa aikaasi ei voi mitata rahassa.

"Olin ennen kurssia hyvin epävarma koirani ruokinnasta ja siitä mitä kaikkea koirani oikeasti tarvitsee ravintoympyräänsä, sillä internetistä sain hyvin vaihtelevaa ja epämääräistä tietoa aiheesta. En uskaltanut lähteä ruokavalion muutokseen ominpäin ja siksi syötin koiralleni nappuloita. Onnekseni törmäsin tähän verkkokurssiin, sillä se oli vastaus kaikkiin kysymyksiini. En voisi tyytyväisempi olla, että osallistuin kurssille. Nyt voin hyvin ja varmoin mielin ruokkia koiraani oikein. Kaikki epävarmuus on karissut harteiltani."

Jenni Merinen ja saksanpaimenkoira Hilma, 7 kk

Kurssin sisältö:

 • Haukun ruokintakompassin käytännönläheiset teoriaosuudet, joiden avulla löydät oikean suunnan lajityypilliseen ruokintatapaan. 
 • Haukun Ruokastartti, joka on valmis ohjelma ruokavalion muutokseen.
 • Lisäksi saat myös pääsyn Haukun luonnollinen ruokinta -Facebook ryhmään, jossa voit keskustella ruokinta-asioista hyvässä hengessä ja saada vertaistukea muilta osallistujilta.

Teoriaosuudet ovat suurimmalta osin videoina. Saat myös tulostettavat monisteet, jos haluat tehdä muistiinpanoja. Jos olet kiireinen, voit vaikka kuunnella videoita työmatkalla tai koiralenkin aikana.

Kesto:

Kurssi etenee askel kerrallaan ja kestää 4 viikkoa. Sinulla on kuitenkin ikuinen pääsy materiaaleihin ja voit kerrata asiat niin usein kuin haluat.

Hinta:

Jos ostaisit minulta yksilökohtaista konsultaatiota, varataan aina kolmen tapaamisen paketti ja hinta on 960 €. Kurssilta saat paljon enemmän, kuin mitä muutaman tapaamisen aikana olisi edes mahdollista käydä läpi.

Maksutapahtuman jälkeen saat heti tunnukset kurssialustalle.

Kurssin hinta on 89 €.

Klikkaa ”KYLLÄ! Haluan mukaan!”-nappia ja siirryt kassalle, jossa voit turvallisesti maksaa kurssin maksukortilla.

Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen/kuitin, jossa on kirjautumisohjeet kurssialustalle.

Tehokkaat roskapostisuodattimet saattavat estää näiden viestien perilletulon. Kurkkaa siis myös roskapostikansioon, mutta jos ei viestiä näy 15 minuutin sisällä, lähetä sähköpostia [email protected]

Kirjaudu kurssille ja pääset heti katsomaan ensimmäiset moduulit ja tekemään esivalmistelut ruokavalion muutoksen. Tästä alkaa matka koirasi parhaaseen vointiin!

100 % rahat takaisin takuu!

Ostaminen on turvallista ja kurssilla on 14 päivän rahat takaisin takuu. Jos 14 päivän sisällä huomaat, että tämä ei sovellu sinulle tai koirallesi, laita viesti ja saat rahasi takaisin.

Mutta jos et aio tehdä mitään muutoksia, etkä aio seurata ohjeita - et myöskään opi mitään etkä saa mitään tuloksia. Silloin ei kannata ostaa.

Klikkaa tästä: KYLLÄ! Haluan mukaan!

Mitä kurssin käyneet sanovat?

"Kurssi oli selkeä ja uutta tietoa tuli vaikka olikin jo tuo lauma raakaruoalla, ravintolisät kiinnostaa."
Anu Saalasti ja koirat Elli, Helmi, Alfa, Bea ja Lilli

"Selkeä ja informatiivinen kokonaisuus."
Paula Eriksson ja koirat Leyma ja Maya

"Sain paljon uutta ja tarkempaa tietoa, vaikka olen osallistunut nettiluennolle aiemminkin ja lukenut kirjasi."
Marjo Hautaviita 

"En ole tajunnut että kuivamuonien vitamiinit ja kivennäiset voivat aiheuttaa oireita. Seuraavat pennut eivät saa enää nappulaa ollenkaan.”

Sopiiko tämä kurssi minulle ja koiralleni?

Luonnollinen ruokinta sopii kaikille koirille, ikään ja kuntoon katsomatta. Jos sinulla on tiine narttu tai koira, jolla on sisäelinvaivoja tai jokin muu perussairaus, ota ensin yhteyttä [email protected] niin arvioin koirasi tilanteen ja mitä asioita sinun tulisi huomioida kurssin aikana.

Ruokavalion muutoksessa ei ole kyse lääketieteellisestä hoidosta. Tämä kurssi ei korvaa tai sulje pois mitään hoitoa tai lääkitystä. Mikäli koirallasi on jokin sisäelinsairaus, tai muuta terveydellistä ongelmaa, ole yhteydessä myös eläinlääkäriin, joka on perehtynyt raakaruokintaan. Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Kurssi soveltuu parhaiten, kun:

 • olet epävarma parhaasta ruokintatavasta koirallesi
 • haluat oppia tärkeimmät perusteet mahdollisimman yksinkertaisesti
 • haluat ruokkia koiraasi rennolla otteella, ilman päivittäistä punnitsemista ja laskemista
 • et halua hukkua internetin ristiriitaisiin väittelyihin tai informaatiotulvaan
 • haluat tehdä ruokavalion muutoksen ammattilaisen taustatuella, turvallisesti ja niin että vältyt ripulirumbalta ja oksentelulta.

Kurssi EI OLE sinulle ajankohtainen juuri nyt, jos:

 • etsit pikaratkaisua tai tiettyä ruokamerkkiä. Ruokavalion muutos vaatii hieman perehtymistä, jotta sinulle itsellesi syntyy varmuus koirasi ruokinnassa.
 • haluat oppia IHAN KAIKEN nippelitiedon ravitsemuksesta ja ruoansulatuksesta. Tämä kurssi kiteyttää perusteet helposti ymmärrettävään muotoon. Ei pitkiä tieteellisiä tekstejä, ei biokemian oppitunteja, eikä monimutkaisia kemian laskuja.
 • uskot, että ruokavalio on joka päivä laskettava milligramman tarkasti jokaisen ravintoaineen kohdalla. Kurssilla opetan, miten ruokinta tehdään käytännönläheisesti ja arkeen sopivasti niin, että jokainen koiranomistaja voit itse ruokkia koiraansa kotiolosuhteissa.
 • et mistään hinnasta suostu luopumaan kuivamuonasta koskaan. Kurssilla opit, miksi kuivamuonat (myös ne kalliit erikoisruoat!) voivat olla koirallesi sopimattomat ja haluat luopua niistä kokonaan.
 • osaat jo perusasiat ruokinnasta ja haluat syventää tietämystäsi. (Kurkkaa siinä tapauksessa tänne: Haukun Hyvinvointi 365)
 • olet pitkään ruokkinut koiraasi luonnollisella ruokinnalla, haluat syventyä ravitsemustietoon ja tähtäät alan ammattilaiseksi. (Kurkkaa siinä tapauksessa tänne: Raakaruokintaohjaaja®-koulutus)
Klikkaa tästä: KYLLÄ! Haluan mukaan!

Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.

Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on kirjautumisohjeet koulutusalustalle.

Saat myös käyttämältämme maksunvälittäjältä (Paytrail) toisen sähköpostin eli kuitin, jossa on ALV erittely.

Anna tekniikalle hetki aikaa löytää perille sähköpostiisi ja muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, laita meille viestiä [email protected]

Käytössä olevat maksuvaihtoehdot

Käytämme turvallista, suomalaista Paytrail Oyj:ta maksunvälittäjänä. Tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj maksun saajana.

Syötä kassalla yhteystietosi ja klikkaa "Vahvista ja jatka" -nappia. Valitse haluamasi maksutapa ja klikkaa "Tee tilaus" -nappia.

1. Verkkopankkimaksu

2. Korttimaksu: Visa, Mastercard (Debit & Credit)

3. Mobiilimaksu: Siirto, MobilePay, Pivo

4. Lasku- ja osamaksupalvelut: OP Lasku / Tililuotto, Walley Lasku / Osamaksu, Jousto Lasku & Osamaksu sekä Alisa Yrityslasku

Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista Paytrailin sivuilta:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysyttävää kurssista?

Vastaan mielelläni :-)

Lajityypillinen ravinto on terveen elämän perusta.

Tee päätös koirasi hyvinvoinnin puolesta ja tule mukaan!

Klikkaa tästä: KYLLÄ! Haluan mukaan!