Luonnollisessa ruokinnassa ei ole kyse lääketieteellisestä hoidosta. Ruokavalio ei korvaa tai sulje pois mitään hoitoa tai lääkitystä.

Mikäli koirallasi on jokin sisäelinsairaus, tai muuta terveydellistä ongelmaa, ole yhteydessä myös eläinlääkäriin, joka on perehtynyt raakaruokintaan. Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Sivustolla olevat kokemukset ja palautteet ovat koiranomistajien omia, eivätkä ne ole ohjeita tai lääketieteellisiä neuvoja. Niistä ei saa ottaa mallia ja eläinlääkäriä tulee aina konsultoida.

Sivuston käyttöehdot

Verkkokaupan ehdot ja Rekisteriseloste, päivitetty 1.10.2020

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Malin Ekblom, yksityinen henkilö. Toiminta ei ole alv-velvollisuuden alaista vuona 2020, tuotteiden sekä palveluiden alv on 0%. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteissa: holvi.com/shop/malinekblom, luonnollinenruokinta.fi, kurssit.luonnollinenruokinta.fi sekä malinekblom.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostitse tiedotteita ostamastaan tuotteesta sekä yrityksen palveluista ja tuotteista. Jokaisessa viestissä on poistumislinkki.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa yleisimmillä maksukorteilla sekä pankkipainikkeilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja tarjoajana toimii Holvi Payment Services  Oy (2193756-4)
sekä Stripe Payments Europe, Ltd.

Fyysisten tapaamisten ja tapahtumien yhteydessä maksuvälineinä toimii verkkokaupan lisäksi myös maksupääte, jolloin maksun voi suorittaa yleisimmillä maksukorteilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja tarjoajana toimii SumUp.

Toimitustapa

Liput tapahtumiin ja verkkoluennoille, e-kirjat ja muut sähköiset tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen liitteinä tai linkkeinä.

Ravintokonsultaatio maksetaan etukäteen verkkokaupan kautta. Konsultaatio tapahtuu ennalta sovitun tavan mukaan puhelimitse tai fyysisenä tapaamisena.

Fyysiset tuotteet kuten kirjat postitamme pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa. Tuotteet lähetetään painon ja koon mukaan joko kirjeenä, jossa on seurantamerkki tai postipakettina, josta saa lähetystunnuksen tarvittaessa. Toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää ja voi vaihdella riippuen postin kulusta. Fyysiset tuotteet toimitamme ainoastaan kotimaahan.

Palautusehdot, fyysiset tuotteet

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksesta on ilmoitettava sähköpostitse viimeistään 14 päivää lähetyksen saapumisesta [email protected]. Tilaus katsotaan vastaanotetuksi viimeistään 7 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Käsiteltyämme palautuspyyntösi saat sähköpostiisi ohjeet paketin palauttamiselle. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua lähetyksen saapumisesta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksymisen jälkeen.

Noutamatta jäänyt paketti ei ole peruste palautukselle, ja kauppiaalle palautuneesta noutamattomasta paketista veloitetaan aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Palautusehdot, sähköiset tuotteet

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksesta on ilmoitettava sähköpostitse viimeistään 14 päivää tilauksen tekemisestä osoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan seuraavat tiedot: Nimesi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen käsittelyn ja hyväksymisen jälkeen.

Tapahtumien ja luentojen peruutusehdot

Jos osallistuja peruu osallistumisensa aiemmin kuin kaksi (2) vuorokautta ennen tapahtumaa, ei peruutuskuluja peritä ja osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, pidätetään 100 % osallistumismaksusta peruutuskuluina. Esteen sattuessa voit antaa lippusi toiselle henkilölle, ilmoita tällöin kuka osallistuu tilallasi. Mikäli luennon järjestäjä peruu luennon ajankohdasta riippumatta, palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Ravintoneuvonnan peruutusehdot

Peruuttamattomasta ravintokonsultaatiosta veloitetaan 50 % palvelun hinnasta. Pidettyjä konsultaatiotapaamisia tai puheluita ei korvata jälkikäteen. Ota yhteyttä, jos konsultaation jälkeen jäi kysymyksiä tai epäselviä kohtia ohjeistuksessa.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi tuotteen toimittajaan osoitteeseen [email protected]   

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa (tai Matkahuollossa), on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio POSTIIN (tai Matkahuoltoon).

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Malin Ekblom käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Tietosuoja ja rekisteriseloste

​REKISTERINPITÄJÄ

Malin Ekblom (yksityinen henkilö)

Osoite: Kevätkukantie 3, 06400 Porvoo

Sähköpostiosoite: [email protected]

​REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Malin Ekblomin tuotteiden ja palveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva luonnollinenruokinta.fi, malinekblom.fi-verkkopalveluiden sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) kuten verkkokaupan liittyvä henkilötietojen käsittely.

​REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

​REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Henkilötiedot (etu- ja sukunimi)

Yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot)

Käyttötiedot (osallistuminen kurssille tai luennolle, ilmaisen tai maksullisen palvelun tai tuotteen tilaaminen)

Muut Käyttäjän itse antamat tiedot (kuten koiran potilashistoria, laboratoriotulokset)

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Palvelun omissa rekistereissä.

​SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä tilausten yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

​SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ulkopuolisille ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

Asiakkaiden henkilötietoja käsitellessä noudatetaan henkilötietolakia, lakia yksityisyyden suojasta, tietoturvasta sekä muuta tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

​TIETOJEN SÄILYTYS

Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun se on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä pidempään kuin on tarpeen tai kunnes uutiskirjeen tilaaja peruu tilauksensa. Käyttäjä voi myös itse pyytää tietojensa poistoa.

​REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja niin, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole niihin pääsyä.

​EVÄSTEET

Sivusto käyttää kohdennettua mainontaa (interest-based advertising) joka tarkoittaa sitä, että voimme mainostaa sinulle tuotteitamme kumppaneidemme verkkosivuilla. Tämä tarkoittaa sitä, että myös muiden yritysten verkkosivuilla nähtävät mainokset ovat oleellisia sinulle. Kohdennettuihin mainoksiin käytämme evästeitä, joihin kerätty tieto on anonyymiä eikä niihin tallenneta yksityisiä- tai henkilötietoja. Käytämme kohdennettuun mainontaan Facebook ja Google AdWords -palveluita. Voit muokata Googlen mainoksiin liittyviä säädöksiä Googlen asetussivulla ja jos haluat, voit myös estää Googlen kohdennetun markkinoinnin selaimen lisäosan avulla.

Lisäksi keräämme anonyymiä tilastotietoa Google Analytics -palvelun avulla, joka käyttää evästeitä tiedon keräämiseen. Tämä tieto on tarkoitettu sivuston parantamiseen.​

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Malin Ekblom, Kevätkukantie 3, 06400 Porvoo​

MUUT MAHDOLLISET OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Sivujen sisältö ja ladattavat oppaat, kirjat tai muut palvelut voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Malin Ekblom oikaisee, poistaa tai täydentää asiakasrekisterissään olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn käyttäjän vaatimuksesta. Käyttäjä voi tehdä mahdollisen korjauspyyntönsä lähettämällä sen kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Malin Ekblom, Kevätkukantie 3, 06400 Porvoo