Tietosuoja ja rekisteriseloste

Ruokavalio ei korvaa tai sulje pois mitään hoitoa tai lääkitystä. Luonnollisessa ruokinnassa ei ole kyse lääketieteellisestä hoidosta.

Mikäli koirallasi on jokin sisäelinsairaus, tai muuta terveydellistä ongelmaa, ole yhteydessä myös eläinlääkäriin, joka on perehtynyt raakaruokintaan. Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

REKISTERINPIT√ĄJ√Ą

Luonnollinen Ruokinta Oy

Y-tunnus 3371205-5

S√§hk√∂postiosoite: [email protected]

‚ÄčREKISTERIN PIT√ĄMISEN PERUSTE

Luonnollinen Ruokinta Oy (Y-tunnus 3371205-5) tuotteiden ja palveluiden k√§ytt√§j√§n (j√§ljemp√§n√§ ‚ÄúK√§ytt√§j√§‚ÄĚ) suostumuksella tapahtuva luonnollinenruokinta.fi, malinekblom.fi-verkkopalveluiden sek√§ niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (j√§ljemp√§n√§ ‚ÄúPalvelu‚ÄĚ) kuten verkkokaupan liittyv√§ henkil√∂tietojen k√§sittely.

‚ÄčREKISTERIN K√ĄYTT√ĖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

‚ÄčREKISTERIN TIETOSIS√ĄLT√Ė

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Henkilötiedot (etu- ja sukunimi)

Yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot)

Käyttötiedot (osallistuminen kurssille tai luennolle, ilmaisen tai maksullisen palvelun tai tuotteen tilaaminen)

Muut Käyttäjän itse antamat tiedot (kuten koiran potilashistoria, laboratoriotulokset)

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Palvelun omissa rekistereissä.

‚ÄčS√Ą√ĄNN√ĖNMUKAISET TIETOL√ĄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä tilausten yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

‚ÄčS√Ą√ĄNN√ĖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ulkopuolisille ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

Asiakkaiden henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan henkilötietolakia, lakia yksityisyyden suojasta, tietoturvasta sekä muuta tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

‚ÄčTIETOJEN S√ĄILYTYS

Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun se on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä pidempään kuin on tarpeen. Käyttäjä voi myös itse pyytää tietojensa poistoa. Huomioithan, että pyytäessäsi kokonaan tietojen poistoa, sinulta poistuu pääsy myös ostamiisi kursseihin ja koulutuksiin.

‚ÄčREKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka voivat olla ulkopuolisia palveluita ja jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja niin, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole niihin pääsyä.

‚ÄčEV√ĄSTEET

Palvelu k√§ytt√§√§ Google Analytics, Google Search Console sek√§ HotJar -palveluita, jotka ker√§√§v√§t anonyymi√§ tilastotietoa ev√§steit√§ avulla. T√§m√§ tieto on tarkoitettu sivuston parantamiseen.‚Ä謆

Evästeiden avulla kerätty tieto on anonyymiä eikä niihin tallenneta yksityisiä- tai henkilötietoja. Palvelu käyttää kohdennettuun mainontaan Youtube, Meta ja Google AdWords -palveluita. 

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna asiakaspalveluun.
S√§hk√∂postiosoite: [email protected]

 

MUUT MAHDOLLISET OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Sivujen sisältö ja ladattavat oppaat, kirjat tai muut palvelut voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Luonnollinen Ruokinta Oy oikaisee, poistaa tai täydentää asiakasrekisterissään olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn käyttäjän vaatimuksesta. Käyttäjä voi tehdä mahdollisen korjauspyyntönsä lähettämällä sen kirjallisesti ja allekirjoitettuna asiakaspalveluun.
S√§hk√∂postiosoite: [email protected]

 

‚ÄčP√§ivitetty¬†27.03.2024