LIITY YLI 170 ELÄINRAKKAAN RAAKARUOKINTAOHJAAJAN JOUKKOON, JOTKA OVAT JO VALMISTUNEET SUOMEN PARHAASTA RAAKARUOKINTAOHJAAJA®- KOULUTUKSESTA

Suosittu RAAKARUOKINTAOHJAAJA® -koulutus on taas täällä

3 kuukauden silmiä avaava verkkokoulutus, jossa koiranomistajat löytävät raakaruokintaan mielenrauhan

- jotta voit ruokkia koiraasi luonnollisella, terveellisellä ja turvallisella tavalla

(ja auttaa myös muita lajityypillisen ruokavalion ja onnellisemman koiranelämän äärelle)

 

Opi luonnollinen ja käytännönläheinen tapa ravita koiria

Opi koostamaan terveellinen raakaruokavalio ilman monimutkaisia kaavoja tai informaatiotulvaa - ja luonnollisista raaka-aineista. Lajityypillinen ruokavalio on tie kohti hyvinvoivaa, tervettä eläintä.

Kasvata itsevarmuutta tukevalla tietopohjalla

Kun hallitset lajityypillisen raakaruokinnan perusteet, osaat tehdä ruokavaliomuutoksia punttien tutisematta ja käsien tärisemättä - ja osaat auttaa niissä turvallisesti myös muita. 

Sano hyvästit epävarmuudelle ja neuvottomuudelle

Raakaruokinta ei ole rakettitiedettä. Kun ymmärrät, millä asioilla on kokonaisuuden kannalta merkitystä, löydät varmuuden lajityypillisen ruokavalion koostamiseen ja sen säätämiseen - ja osaat myös perustella valintasi. 

Opi tulkkaamaan koirien viestejä

Kun tunnistat sopimattomasta ruokavaliosta johtuvat fyysiset oireet ja käyttäytymiseen heijastuvat ongelmat, osaat reagoida tilanteen vaatimalla tavalla ja tehdä parempia valintoja. Sinusta kasvaa tärkeä tulkki koirien ja omistajien välille.

Uskallatko ajatella, kuinka monta koiraa saattaa olla yhden ruokavaliomuutoksen päässä paremmasta, terveemmästä koiranelämästä?

Syy sinunkin koirasi kutinaan, korvatulehduskierteisiin, toistuviin iho-ongelmiin ja vatsavaivoihin voi olla sopimaton ruokavalio, jokin tietty ruoka-aine tai lisäaine.

Anna-Maria (alla) kävi Raakaruokintaohjaaja®-koulutuksen ja näki raakaruokinnan hyödyt omin silmin omissa koirissaan…

Koska hän löysi avun omien koiriensa auttamiseen (ja nyt hän tietää, mitä kannattaa tehdä ja miksi):

“Tämä on todella muuttanut meidän arkea. Nyt jo puolen vuoden jälkeen meillä on kaksi huikeaa kuntoutumistarinaa”

”Kiitos koulutuksesta, tämä on todella muuttanut meidän arkea. Nyt jo puolen vuoden jälkeen meillä on kaksi huikeaa kuntoutumistarinaa kuuden koiran laumassa.

Parasta koulutuksessa oli hienosti rakennettu kokonaisuus, webinaarit, joita voi kiireisenä kuunnella vaikka autoa ajaessa, Q&A webinaarit joka jakson päätteeksi ja osatentit :) Looginen eteneminen, jolloin jokaisesta osiosta sai parhaan hyödyn osaamisen kasvaessa.

Suosittelen koulutusta etenkin kasvattajille, mutta myös muille aktiivisille koiraharrastajille - heille kenellä on haasteita sopivan ruokavalion hakemisessa tai terveysongelmia omalla eläimellä. Koulutus tempaa mukaansa ja tuskin malttaa odottaa seuraavaa osiota, on hienoa nähdä muutokset omissa koirissa kun tietää, mitä kannattaa muuttaa, mitä ei ja ymmärtää ruokinnan syy-seuraussuhteet.”

Anna-Maria Tuokko, Raakaruokintaohjaaja®-koulutuksen osallistuja

Jos olet kasvattaja, koirahieroja, trimmaaja, eläinkouluttaja, eläintenhoitaja tai eläinruokakaupan myyjä JA haluat auttaa eläimiä voimaan paremmin, tämä on kutsu sinulle.

Kohtaatko sinäkin työssäsi tai harrastuksessasi koiria ja kissoja, jotka kärsivät kutinasta, iho-ongelmista, jatkuvista korvatulehduksista tai alati vaivaavista vatsavaivoista?

Ehkä oma koirasi rapsuttelee itseään niin vimmalla, että turkkiin on jo syntynyt kaljuja kohtia - ja vaikka kuinka läträät lääkevoiteiden ja -shampoiden kanssa, helpotusta ei näy eikä kuulu.

Tai ehkä kasvattikoirasi suolisto on niin heikossa kunnossa, että koirapolon omistaja ei enää edes muista, milloin viimeksi nukkui kokonaisen yön ilman toistuvia, yöllisiä ripuliretkiä - kaatosateissa ja paukkupakkasissa, kesällä ja talvella.

Eikö laitakin miettimään, olisiko tähän kaikkeen jokin selitys?

Tunnistan ajatuksesi - ja tiedän, mistä puhut.

Aivan liian moni lemmikki kärsii turhaan erilaisista elämää häiritsevistä oireista, jotka saattavat johtua sopimattomasta ruoasta tai turhista lisäaineista. (Niin tapahtui myös omalle koiralleni vuonna 2005, kenties pahimmalla mahdollisella tavalla).

Eivätkä ongelmat usein rajoitu vain koiraan tai kissaan itseensä.

Ne tekevät elämästä sietämätöntä myös neuvottomalle omistajalle, jonka sydän itkee verta, kun paras ystävä kärsii eikä oireita saada kuriin. (Eläinlääkärilaskuista puhumattakaan..)

Olet todennäköisesti jo kuullut raakaruokinnasta ja pohtinut, voisiko siitä olla hyötyä myös sinulle tai asiakkaillesi.

Jokin sinua kuitenkin vielä pitelee.

Ehkä sinäkin olet niin kuin ne monet koiranomistajat, jotka luulevat, että raakaruokinta on rakettitiedettä eivätkä siksi uskalla kokeilla sitä.

Tai jos kokeillaankin, takaraivossa kalvaa jatkuva epävarmuus siitä, saako ruoasta varmasti tarpeeksi ravintoaineita, ja mitä lisäravinteita pitäisi käyttää (vai pitäisikö?!!)

Ehkä netistä löytämäsi tiedot tuntuivat ristiriitaisilta, vaikeilta ymmärtää tai ne jättivät olosi epävarmaksi, koska et ollut täysin varma, ymmärsitkö lukemasi oikein (tai voiko lähteeseen luottaa)

(Se ei ole ihme, sillä netti on TÄYNNÄ ristiriitaista tietoa, josta on vaikea löytää punaista lankaa)

Ehkä kuulet jatkuvasti asiakkailtasi, että he haluaisivat kyllä kokeilla raakaa ruokaa, mutta eivät tiedä, mistä aloittaa tai ketä uskoa…

Tai ehkä haluaisit osata auttaa paremmin omia pennunomistajiasi - ja auttaa heitä ennaltaehkäisevästi niin, ettei heidän koskaan tarvitsisi käydä läpi samoja vaikeuksia, joita itse olet ehkä jo koiranomistajan poluillasi kokenut.

Jos nyt nyökyttelet, minulla on sinulle hyviä uutisia - ja haluan esittää sinulle kutsun kevään kiinnostavimpaan koiranruokinta-koulutukseen.

Nimittäin…

Raakaruokintaohjaaja-koulutuksessa kasvatat ammattitaitoasi ja itsevarmuuttasi, jotta osaat koostaa lajityypillisen ruokavalion terveellisesti ja turvallisesti (ja auttaa yhä useampia lemmikkejä pääsemään eroon sopimattoman ruoan aiheuttamista oireista)

Tässä 3 kk kestävässä koulutuksessa murretaan myyttejä oikein urakalla!

Lajityypillisellä ravinnolla koirasi ruoansulatus voi nimittäin tehostua, suolisto rauhoittua ja ravintoaineet imeytyä aiempaa paremmin. Näin koiran vointi voi alkaa parantua – sisältä käsin, kuten meillä ihmisilläkin.

Sen avulla saatat viimeinkin löytää lopun kutinalle, korvatulehduksille ja ihon oireilulle, johon lääkityskään ei aina tuo helpotusta. 

Eikä se ole edes niin vaikeaa kuin vielä ehkä luulet. 

Ei enää: 

😣 Ristiriitaisten neuvojen äärellä tuskailua tai irtovinkkien etsimistä netistä tietämättä, ketä uskoa

😣 Lajityypilliseen ruokavalioon siirtymisen lykkäämistä, koska pelkäät tekeväsi jotakin “väärin” tai epäilet, onko kaikki oleellinen sittenkään huomioitu

😣 Jäytävää epävarmuutta siitä, mitä ruokakippoon kannattaa laittaa ja miksi - ja miten siitä voisi kertoa myös muille

😣 Ulkopuolisten asiantuntijoiden mielipiteiden tai avun varassa roikkumista, kun epävarmuuden hetki taas koittaa

😣 Neuvottomuutta asiakkaiden tai kasvatinomistajien ongelmien edessä, koska et tiedä, miten voisit auttaa heitä auttamaan rakkaita perheenjäseniään

😣 Teollista kuivamuonaa, eli “vitaminoitua näkkileipää” parhaan ystäväsi jokapäiväisenä ateriana!

Sen sijaan: 

😀 Kartutat kokonaisvaltaisen, tukevan tietopohjan raakaruokinnan perusteisiin, jotta voit tehdä hyviä valintoja itsevarmasti (niin omien kuin muidenkin lemmikkien parhaaksi)

😀 Tiedät, mitä kippoon kannattaa laittaa ja miksi - ja pystyt neuvomaan siinä myös muita itseesi luottaen ja valintasi perustellen

😀 Uskallat neuvoa asiakkaitasi tai kasvattiesi omistajia, koska nyt tiedät, miten ruokavalio kannattaa koostaa ja ymmärrät asioiden syy-seuraus-suhteet

😀 Osaat tulkita koirien ja kissojen merkkejä hyvin- ja pahoinvoinnista - ja reagoida niihin, jotta yhä useampi eläin voi elää onnellisempaa elämää

😀 Iloitset koiraystäviesi luonnollisista, lajityypillisistä herkkueväistä, joita useimmat koirat rakastavat!

HALUAN MUKAAN KOULUTUKSEEN!

“Kurssi ylitti kaikki odotukseni! Sain varmuutta ruoan monipuolistamiseen ja ongelmien ratkomiseen”

”Lähdin mukaan koulutukseen, koska omalla koirallani oli pitkään jatkunut korva/vatsakierre, mitä hoidettiin ja hoidettiin, eikä mikään auttanut. Koirakoulumme ohjaaja rohkaisi kokeilemaan raakaruokaa ja kun se auttoi (kaikki oireet katosivat), halusin oppia asiasta lisää.

Osaamiseni kehittyi kaikin tavoin. Sain mm. uutta syventävää tietoa ruuansulatuksesta, ruokintatavoista, lisäaineista ja kuivamuonan ongelmakohdista. Sain varmuutta oman koirani raakaruuan monipuolistamiseen, ongelmien ratkomiseen ja tietoa esim. vitamiinien tarpeesta ym.

Osaamistaso ja asiantuntijuus jopa vähän yllätti - positiivisesti. Opetus ei missään kohdassa ollut pintapuolista vaan sain todella syventävää tietoa. Luennot olivat selkeitä ja presentaatiot / lukumateriaalit tukivat luentojen sanomaa.

Jokaisen koiranomistajan tulisi tietää raakaruokinnasta luonnonmukaisena vaihtoehtona, oli ongelmia lemmmikin kanssa tai ei. Koulutusta harkitsevalle kannustaisin osallistumaan kurssille avoimin mielin, ihan riippumatta siitä mitä tietää tällä hetkellä, kunhan on motivoitunut ja on aikaa perehtyä materiaaleihin.

Mikä koulutuksessa oli parasta? Voiko vastata että ihan kaikki:)? Odotin kurssilta todella paljon ja se ylitti odotukseni. Motivaatio ja innostus kasvoi koko ajan kurssin edetessä.  Hyvää oli myös se, että tämä oli kattava kokonaisuus - historiasta tämän päivän tutkimustietoon ja se kaikki siinä välissä.”

Tarja Hublin, koulutuksen osallistuja

ESITTELYSSÄ SUOSITTU 

Raakaruokintaohjaaja-koulutus 

3 kk verkkokoulutus, jossa opit luonnollisen, käytännönläheisen tavan ravita koiria ilman monimutkaisia kaavoja tai informaatiotulvaa 

(ja voit alkaa auttaa toisia koiranomistajia lajityypillisen ruokavalion ja onnellisemman koiranelämän äärelle)

Raakaruokintaohjaaja®-koulutus on 12 viikon intensiivinen opintomatka koiran (ja kissan) lajityypilliseen ruokintaan - eläinrakkaille, innokkaille eläinalan ammattilaisille ja sellaiseksi aikoville!

Koulutus alkaa 3.9.2024.
(Paikkoja on rajallinen määrä!)

Sinun EI tarvitse opiskella kokopäiväisesti vuosia ennen kuin osaat auttaa koiria voimaan paremmin.

Sinun EI tarvitse päntätä pitkiä tieteellisiä tekstejä tai sietää informaatiotulvaa, joka saa kenet tahansa vain hämmennyksiin.

Nimittäin tässä koulutuksessa raakaruokinnan oppimisesta on tehty niin helppoa, että kuka tahansa koiranystävä pystyy siihen. 

 • Mitä lemmikin kippoon kannattaa laittaa ja miksi?
 • Mitä raakaruokinnassa pitää huomioida ja miten koostat terveellisen ruokavalion?
 • Miten pääset hommassa helposti alkuun ja miten tuet lemmikkien hyvinvointia eri elämänvaiheissa? 

Siihen kaikkeen löydät vastaukset tässä koulutuksessa. 

Syvennyt raakaruokinnan perusteisiin ja hyötyihin käytännönläheisellä tavalla ja usean alan ammattilaisen voimin. 

Koulutuksen jälkeen osaat koostaa monipuolisen ja lajityypillisen ruokaympyrän, jossa ravintoaineet tulevat luonnollisista raaka-aineista. Löydät varmuuden siitä, että raakaruokinta on oikea tie kohti hyvinvoivaa ja tervettä koiraa. 

Saat valmiudet myös opastaa toisia koiran- ja kissanomistajia ruokavalion muutoksessa sekä terveellisen ja monipuolisen ruokavalion koostamisessa (jotta yhä useampi voisi nähdä ne hyödyt, joita niin monet luonnolliseen ruokavalioon siirtyneet ovat jo nähneet!)

Tämän parempaa tekemistä eläinten ystävälle on vaikea kuvitella: Pääset vaikuttamaan koirien ja kissojen hyvinvointiin positiivisella ja turvallisella tavalla!

ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Käytössä olevat maksuvaihtoehdot:

Käytämme turvallista, suomalaista Paytrail Oyj:ta maksunvälittäjänä. Syötä kassalla yhteystietosi ja klikkaa "Vahvista ja jatka" -nappia. Valitse haluamasi maksutapa ja klikkaa "Tee tilaus" -nappia.

1. Verkkopankkimaksu

2. Korttimaksu: Visa, Mastercard (Debit & Credit)

3. Mobiilimaksu: Siirto, MobilePay, Pivo

4. Lasku- ja osamaksupalvelut: OP Lasku / Tililuotto, Walley Lasku / Osamaksu, Jousto Lasku & Osamaksu sekä Alisa Yrityslasku

Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista Paytrailin sivuilta:

Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.

Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on kirjautumisohjeet koulutusalustalle.

Saat myös käyttämältämme maksunvälittäjältä (Paytrail) toisen sähköpostin eli kuitin, jossa on ALV erittely.

Anna tekniikalle hetki aikaa löytää perille sähköpostiisi ja muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, laita meille viestiä [email protected] 

100 % VERKKOTOTEUTUS

Raakaruokintaohjaaja-koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Voit käydä koulutuksen mukavasti omalta kotisohvaltasi käsin. Tarvitset vain tietokoneen tai älylaitteen ja nettiyhteyden.

OPISKELE SILLOIN KUN HALUAT

Koulutus alkaa 3.9.2024 ja kestää noin 3 kk. Koulutuksen sisältö on koottu kurssialustalle (pääasiassa) videoina, jotka voit katsoa itsellesi sopivana ajankohtana. Opiskeluaikaa on hyvä varata noin 4-5 tuntia viikossa, mutta voit opiskella myös hitaammin omassa tahdissasi.

13 SYVÄLUOTAAVAA MODUULIA

Koulutuksen sisältö on jaettu 13 moduuliin, jotka kuljettavat sinut syvälle raakaruokinnan perusteisiin useasta eri näkökulmasta. Uusi moduuli avautuu noin kerran viikossa.

KYSYMYKSET & VASTAUKSET -WEBINAARIT

Jotta et varmasti jää yksin ajatustesi kanssa, järjestämme lisäksi Q&A-webinaareja, joissa voit esittää kysymyksiä ja saada vastauksia kaikkiin askarruttaviin asioihin - hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Webinaareja järjestetään päivä- ja ilta-aikaan, ja niistä tulee aina tallenne, jos et pääse paikalle.

AIKARAJATON KÄYTTÖOIKEUS

Koulutusmateriaalit jäävät käyttöösi myös varsinaisen koulutuksen päätyttyä. Voit kerrata oppimaasi niin monta kertaa ja niin usein kuin haluat.

TUKI MYÖS RUOTSIN KIELELLÄ

Koulutuksen pääkieli ja materiaalit ovat suomeksi, mutta Q&A-webinaareissa saat apua askarruttaviin aiheisiin myös ruotsin kielellä.  

Ja se koulutuksesta valmistuminen?

Hyväksytystä lopputentistä saat Raakaruokintaohjaaja®-todistuksen ja -osaamismerkin. Sitä ennen varmistamme osaamistasi tenttimällä kurssin aihealueita. 

Kun olet saanut lopputodistuksen, sinulle on myönnetty oikeus käyttää Raakaruokintaohjaaja®-nimikettä lemmikeille suunnattuun raakaruokintaohjaukseen ja koulutustoimintaan. 

(Raakaruokintaohjaaja® on PRH:n vahvistama, rekisterisuojattu tavaramerkki. Ainoastaan todistuksen saaneet Raakaruokintaohjaajat ovat oikeutettuja käyttämään kyseistä nimikettä. Nimike on suojattu ammattimaiseen ravinto-ohjaukseen sekä koulutustoimintaan.)

Kun olet valmistunut Raakaruokintaohjaajaksi, voit myös hakea jatkokoulutukseen Koiran ravintoterapeutti® -koulutukseen.

HUOM! Paikkoja on rajallinen määrä, joten varmista oma paikkasi ajoissa! Ulkopuolelle jää aina halukkaita, kun koulutus alkaa.

Koulutuksen sisältö - tätä kaikkea käymme koulutuksessa läpi:

Raakaruokintaohjaaja®-koulutuksen pääpaino on koirien ruokinnassa, mutta myös kissojen raakaruokinnan erityispiirteet huomioidaan. Koulutuksessa perehdytään koiran ja kissan ruoansulatuksen fysiologiaan, ravinto-oppiin ja lajityypillisen ruokavalion koostamiseen.

Pääpaino on luonnollisessa ruokinnassa, ja kaiken tavoitteena on käytännönläheinen ruokintatapa ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva lemmikki.

Moduulien sisältö pähkinänkuoressa:

UUTTA! Nyt koulutuksen hintaan kuuluu bonuksena myös: 

✅ Raakaruokintaohjaaja®-kirja: Pääopettajien koulutusmateriaalit yksiin kansiin tulostettuina ja kotiisi toimitettuna! Tämä yli 250-sivuinen tietopaketti toimii näppäränä käsikirjana myös koulutuksen jälkeen - ja se sisältää koulutusmateriaalien lisäksi tilaa omille muistiinpanoillesi.

 

✅ Malin Ekblomin “Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla” -kirja: Koulutuksen pääopettajan suosittu klassikkoteos, joka tukee oppimatkaasi terveyttä edistävän, lajityypillisen ruokavalion koostamiseen - sellaisen, joka saa koirasi heiluttamaan häntäänsä iloisena! 

✅ Malin Ekblomin “Haukun herkut” -reseptikirja: Koulutuksen pääopettajan luoma herkkureseptikirja, jonka opeilla teet koirallesi maistuvat ja terveelliset herkut käden käänteessä. Reseptit eivät sisällä viljaa tai turhia lisäaineita. Nämä namit tuovat lihaisan ja nautinnollisen herkutteluhetken kaikille koirille rodusta ja iästä riippumatta. ​

HALUAN VARATA PAIKKANI!

Maksutavat: kertamaksu, osamaksu tai lasku.

Maksutavan valinta tehdään yhteystietojen täyttämisen jälkeen.

“Pystyin parantamaan omien koirien terveyttä kurssin aikana saatujen oppien mukaan huomattavasti <3”

”Omat saksanpaimenkoirani olivat vielä heinäkuuhun saakka eläinlääkärin määräämillä erikoisnappuloilla. He molemmat olivat todella huonossa kunnossa, toisen atopia räjähti käsiin ja närästys vei ruokahalun ja seniorilla oli ihossaan kraatereita, jotka puskivat mätää sekä korvatulehdus oli kroonistunut. Molemmille syötettiin lukuisia antibiootti ja kortisonikuureja ja seniorin kohdalla olin jo melkein valmistautunut hyvästeihin. Näin koulutuksesta facessa mainoksen, ilmottauduin ja vaihdoin molemmille koirilleni samaan aikaan nappulat yhdessä yössä raakaan ja sillä tiellä olemme edelleen :) Koulutuksessa parasta oli koirien maailmaan uppoutuminen, tieto ja se miten pystyin parantamaan omien koirien terveyttä kurssin aikana saatujen oppien mukaan huomattavasti <3

Susanna Suomalainen, Raakaruokintaohjaaja®-koulutuksen osallistuja

Kouluttajinasi toimii useita alan arvostettuja asiantuntijoita 

Raakaruokintaohjaaja-koulutuksen opettaja Malin Ekblom

Malin Ekblom,

Koiran ravintoterapeutti®, tietokirjailija, luennoitsija, ent. elintarvikealan laborantti

“Vuonna 2005 saksanpaimenkoirani Jeppe oli lähellä kuolla toistuvien ihotulehdusten ja aliravitsemuksen takia. Tuolloin opin sattumalta ja vahingossa, että viljapohjaiset, lisäaineilla höystetyt raksut eivät ole koirille lajityypillistä, optimaalista ravintoa. Kun Jeppe sitten toipui lajityypillisen ruokavalion avulla, heräsin ruokavalion ja terveyden väliseen yhteyteen.

Sittemmin olen lähes 20 vuoden ajan opiskellut ravitsemusta ja lemmikkien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Samalla olen luennoinut, kirjoittanut ja kouluttanut aiheesta ja auttanut lukemattomia koiranomistajia toteuttamaan ruokavaliomuutoksia terveellisesti ja turvallisesti. Olen erikoistunut koirien luonnolliseen ruokintaan, ja nykyisin toimin kouluttajana myös uusille Raakaruokintaohjaajille ja Koiran ravintoterapeuteille.”

Raakaruokintaohjaaja-koulutuksen opettaja Riikka Lahti

Riikka Lahti,

Raakaruokinta-asiantuntija

“Olen työskennellyt raakaruokinnan parissa noin 15 vuotta mm. Mushin BARF-asiantuntijana sekä Helsingin yliopiston DogRisk-tiimin kanssa.

Sitä ennen olen elänyt koirien parissa syntymästäni saakka, opiskellut niiden käyttäytymistä, kouluttamista, lihashuoltoa, kasvattamista sekä ravitsemusta monella eri taholla sekä kotimaassa että ulkomailla.

Uskon ajatukseen, jossa kukaan ei voi oppia koirista ja niiden käyttäytymisestä kaikkea, vaan aina on mahdollista kehittyä ja oppia lisää. Sen filosofian mukaan elän myös itse.”

 

Mutta odota! Pääopettajien lisäksi asiantuntijoina on muitakin omien alojensa ammattilaisia:

Luennoitsijoina tapaat lisäksi mm. seuraavat asiantuntijat

 • tutkija, eläinlääkäri Johanna Anturaniemi
 • eläinten ravitsemusneuvoja Aino Pietikäinen ja
 • Ruokaviraston asiantuntijoita…

…Jotta saat käyttöösi taatusti kattavan ja korkealaatuisen “Kaikki mitä sinun pitää tietää raakaruokinnasta” -tietopaketin etkä enää koskaan jää yhden “gurun” tai totuuden varaan. 

ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Mitä koulutukseen jo osallistuneet sanovat?

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

”Aloitin raakaruoan omalla koiralla, joka rescue, jolla atopiaa ja allergioita. Raakaruokinta vähensi huomattavasti kutinaa ja tyhjänvatsan oksentelua. Suosittelen koulutusta kaikille, jotka ovat koirien hyvinvoinnin kanssa tekemisessä

Marju Miikkulainen

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

“Laajempi näkökanta, useampia näkökulmia, vahvistusta vanhalle, uutta tietoa lisää. Vaikken koskaan ole pitänyt itseäni mitenkään mustavalkoisena ihmisenä vaan päinvastoin, huomasin, että siitä huolimatta, joitain pinttyneitä ajatuksia oli kertynyt, joita oli oikein hyvä tuuletella ja avata ja ravistella. Pidän myös kovasti siitä, että on joku paikka missä voi kysyä ja kyseenalaistaa asioita, ilman että leimataan "vaikeaksi" tai että vastaajina olisi vain "yhden totuuden ihmisiä"

Erika

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

“Parasta oli ihan kaikki! Olen toistanut ja toistan vielä; erinomainen koulutus! Upeaa työtä ja erittäin laadukas kokonaisuus. Saatte olla ylpeitä työstänne ja siitä kuinka monia koiria opit tulevat auttamaan! Hyvä kattaus osaajia & rautaisia ammattilaisia! Malin on mainio opettaja koska hänen intohimonsa työtä kohtaan on aitoa. Jos aikaa ja innostusta on, niin suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle koira-alan ammatissa työskentelevälle.”

Kristiina Alanko

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

“Koulutuksessa parasta oli koirien maailmaan uppoutuminen, tieto ja se miten pystyin parantamaan omien koirien terveyttä kurssin aikana saatujen oppien mukaan huomattavasti <3”

Susanna Suomalainen

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

“Osaamistaso ja asiantuntijuus jopa vähän yllätti - positiivisesti. Odotin kurssilta todella paljon ja se ylitti odotukseni. Motivaatio ja innostus kasvoi koko ajan kurssin edetessä.”

Tarja Hublin

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

"Suosittelen koulutusta ihmisille, jotka työskentelevät esim. eläinkaupoissa. Ihmisille, jotka ovat tosi kiinnostuneita raakaruokinnasta, koska internetissä on paljon ristiriitaista ja väärää tietoa raakaruokinnasta."

Linda Hagelberg

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

"Kaikki kurssin toteuttaneet henkilöt olivat hyviä esiintyjiä ja heidän tietotaito on loistavalla tasolla. Kurssille oli aina mukava tulla. Parasta oli selkeä kokonaisuus. Itselle tuli tunne että kyllä minä opin. Suosittelen koulutusta vähänkin asiasta kiinnostuneille koiran tai kissan omistajille."

Katri

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

"Oma koirani on ollut pennusta asti raakaruoalla joten lisäosaaminen tuli tarpeeseen. Olen myös töissä eläinkaupassa, joten mitä enemmän voin asiakkaita neuvoa luonnollisesta ruokinnasta niin sen parempi! Kolmen kuukauden kurssiksi, koulutus oli todella arvoisensa ja laaja. Jos yhtään mietityttää lähteä mukaan koulutukseen, niin lämmöllä kyllä suosittelen."

Anni Peromo

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

"Aivan mahtavan positiivisesti yllättänyt kurssi. Sain todella paljon tietoa muustakin kuin pelkästä raakaruokinnasta."

Raija Skjäl

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

"Todella hyvä koulutus, tätä voin lämpimästi suositella kaikille koirien ja kissojen ruokinnasta kiinnostuneille! Malinin opetusta on helppo seurata ja materiaalit ovat kattavia ja selkeitä. Loistava tietopaketti raakaruokinnasta!"

Paula Luuri

Raakaruokintaohjaaja Kokemuksia

“Kurssi oli kaikin puolin onnistunut ja inspiroiva. Olen onnellinen, että lähdin mukaan. Valtava ja monipuolinen tiedon määrä, työkirja oli todella ihana lisä ja helpotti oppimistani sekä materiaalit joihin saan palata. Suosittelen koulutusta jokaiselle koiran tai kissan omistajalle sekä niiden parissa työskenteleville. 

Jenna Vähämäki

Jos tämä kuulostaa sinulta, tämä koulutus on sinulle nappivalinta: 

⭐ Tunnet epävarmuutta koiran (ja kissan) lajityypillisen raakaruokinnan turvallisesta koostamisesta, mutta palat halusta syventää tietämystäsi aiheesta 

⭐ Saatat jo tietää raakaruokinnasta joko vähän tai paljon, mutta kaipaat lisää itsevarmuutta ruokavalion koostamiseen, ravintolisien valintaan ja ruokintatapoihin

⭐ Sinua kiinnostaa syventyä ruoka-aineisiin, ravinto-oppiin, koiran anatomiaan, fysiologiaan ja ruoansulatusjärjestelmään, ja haluat oppia viemään tietojasi käytäntöön, jotta yhä yseampi lemmikki voisi voida paremmin

⭐Haluat auttaa muita koiran- ja kissanomistajia lajityypillisen ruokavalion pariin ja tukea asiakkaitasi tai kasvattejasi luonnollisen ruokavalion toteuttamisessa - turvallisesti ja ammattimaisesti

⭐ Olet valmis kyseenalaistamaan vanhoja, yleisiä uskomuksia tai aiemmin oppimaasi ja sovittamaan niihin uutta tietoa (täällä nimittäin murretaan myyttejä urakalla!)

⭐ Tiedostat, että raakaruokinnassa on vielä paljon sellaista, mitä emme tutkimuksien valossa tiedä - ja ymmärrät, että se on tila, jota meidän täytyy sietää

⭐ Ymmärrät, että raakaruokintaan ei ole yhtä, ainoaa oikeaa toteutustapaa, joka sopii kaikille, tai yhtä gurua, joka olisi aina 100 % oikeassa. Eläimetkin ovat yksilöitä, mutta yksilöllisyyden huomiointikin helpottuu, kun hallitset perusteet ruoka-aineista ja ruoansulatuksen toiminnasta!

Raakaruokintaohjaaja®-koulutus on se silta, joka vie sinut yliajattelusta ja epävarmuudesta ammattimaiseen ruokavalioiden koostamiseen - itseesi luottaen ja lemmikkien hyvinvointia lisäten!

Maksutavat: kertamaksu, osamaksu tai lasku.

Maksutavan valinta tehdään yhteystietojen täyttämisen jälkeen.

HALUAN VARATA PAIKKANI!

”3 jättiä pääsevät nyt nautiskelemaan raakaruoasta ja kyllähän se on maistunut”

”Jo edesmenneellä koiralla oli närästyongelmaa ja kaikenlaista muuta ongelmaa siitä nappulasta mitä kykeni syömään jatkuvasti oksentelematta ja närästämättä. Ja tilanne oli tasapainottelua oireilun ja ruuan välillä. Lopulta koiralle tuli luusyöpä. Tästä jäi itselle kytemään monta asiaa etenkin ravitsemuksen suhteen, viimeiset 2 vuotta olivat koiralle enempi vähempi haasteellisia. Kun kuulin tästä koulutuksesta tuttavalta, asia jäi takaraivoon kolkuttelemaan. Kesällä bongasin ilmoituksen alkavasta koulutuksesta ja päätin tarttua asiaan. Nyt kotona asustaa 3 jättiä ja he pääsevät nyt nautiskelemaan raaka-ruuasta ja kyllähän se on maistunnu.

Opettajat ovat asialleen omistautuneita ihmisiä, joiden ulosanti helppo selkoista ja osaavan oloista. Suosittelen koulutusta kaikille koiranomistajille, mutta etenkin kasvattajille tai muutenkin syvällä tässä koira harrastuksessa oleville. Myös sellaiset kenen koirilla haasteita ravinnon kanssa nii voisin suositella tätä.”

Raakaruokintaohjaaja®-koulutuksen osallistuja

“Kuulostaa hyvältä, mutta miksi valitsisin juuri tämän koulutuksen, enkä jotain muuta vastaavaa koulutusta?”

Tämä koulutus ei ole yhden totuuden sanoma

Raakaruokinnassa ei ole olemassa yhtä ainoaa, oikeaa tapaa tai yhtä ainoaa asiantuntijaa, joka olisi aina oikeassa. Siksi tapaat tässä koulutuksessa useita alan asiantuntijoita, eläinlääkäreitä ja viranomaisia - etkä jää vain yhden “gurun” näkemysten varaan. Saat kokonaisvaltaisen katsauksen raakaruokaan useasta eri näkökulmasta. 

Tässä koulutuksessa ei ole tyhmiä kysymyksiä tai tuomitsevaa ilmapiiriä

Tässä porukassa uskallat avata suusi aina, kun tunnet epävarmuutta. Täällä ei tuomita tai hyökätä, vaan asioista keskustellaan aina rohkaisevassa ja ystävällisessä ilmapiirissä, jossa on tilaa kysymyksille. Kannustamme opiskelijoitamme omaan ajatteluun, ja annamme tueksesi tukevan tietopohjan, johon nojata. 

Opit koostamaan terveellisen ruokaympyrän - mutta myös paljon muuta

Koulutuksen jälkeen sinulla on varma ote raakaruokintaan ja osaat koostaa koirille turvallisen ja terveellisen ruokavalion. Koska kaikki ei kuitenkaan ole ruokavaliosta kiinni, opit havainnoimaan myös kipu- ja stressikäytöstä, joilla on vaikutusta koiran ruoansulatukseen. Jos koira stressaa, kaikki ruokavalion muutosyritykset valuvat herkästi hukkaan.

Vastaavankaltaista koulutusta et löydä mistään muualta

Tämä suosittu koulutus on “must” jokaiselle koirien ravitsemus- tai terveysalalla toimivalle - vastaavanlaajuista tietopakettia et nimittäin löydä mistään muualta. Jaamme sinulle kaiken tutkitun tiedon raakaruokinnasta, mutta myös kaikki ne parhaat käytännöt, joista ei vielä ole tutkimusdataa - lähteitä, linkkejä ja lisätietoja unohtamatta. (Koulutukseen osallistuessa on hyvä ymmärtää, että on paljon, mitä ei vielä ole tieteen valossa tutkittu!)

Kelaa ajassa muutamia kuukausia eteenpäin ja kuvittele, että…

 • Alat nähdä omin silmin niitä samoja muutoksia koirasi tai kissasi hyvinvoinnissa, joita monet tällä sivulla kokemuksensa jakaneet opiskelijamme ovat jo nähneet
 • Tunnistat (myös ne pienet ja hienovaraiset) merkit omien tai asiakkaidesi koirien hyvin- ja pahoinvoinnissa, ja osaat tarttua niihin ammattimaisella otteella 
 • Ruokakipon täyttäminen ei enää aiheuta tuskanhikeä tai päänvaivaa, koska nyt tiedät, miten parhaat ystävämme saavat luonnollista ravintoa, joka tukee optimaalisesti heidän onnellista koiranelämäänsä 
 • Osaat auttaa epävarmaa kasvatinomistajaa tai asiakasta, joka ei vielä uskalla ominpäin ryhtyä vaihtamaan sydänystävänsä ruokavaliota
 • Luotat itseesi, koska nyt sinä todella tiedät, mitä olet raakaruokinnan kanssa tekemässä - nyt ja tulevaisuudessa!

Tapaa pääkouluttajasi Malin Ekblom

Moikka, eläinten ystävä. 

Minä olen Malin Ekblom, ravintoterapeutti, kouluttaja, tietokirjailija ja entinen elintarvike-alan laborantti - ja pääkouluttajasi Raakaruokintaohjaaja®-koulutuksessa. 

Uskon, että monien karvakavereidemme terveysongelmien juurisyynä on sopimaton ruokavalio, tietyt ruoka-aineet tai jokin lisäaine.

Olin itsekin aikanaan koiranomistaja, joka uskoi siihen, että kuivamuona on ainoa oikea tapa ruokkia koiraa. Onhan se “tieteellisesti tutkittua ja tutkitusti terveellistä” ja sisältää kaikki ne tärkeät vitamiinit, joita parhaat ystävämme tarvitsevat.

Tai niin minä luulin.

Silmäni avautuivat, kun saksanpaimenkoirani Jeppe sairastui haiman vajaatoimintaan ja alkoi kärsiä sairauden aiheuttamista ruoansulatusvaivoista.

Vuonna 2005 Jeppe oli kuolla oireisiinsa, vaikka sairautta yritettiin hoitaa kaikilla olemassaolevilla keinoilla..

Jeppe kuitenkin laihtui laihtumistaan, sen iho kutisi, turkki harveni (ja jopa kaljuuntui paikoittain) ja sen vatsa oli jatkuvasti kuralla. Saatoin herätä öisin, kun se ulisi kivusta rapsutellessaan korviaan. 

Seurasin parhaan ystäväni pahenevaa tilaa tuskastuneena ja sydän riekaleina - ja yritin tehdä kaiken, mitä tehtävissä oli. Pahimpina epätoivon hetkinä lopetuspäätös väijyi jo mieleni sopukoissa…

Kunnes:

Jepelle oli annettu puoli vuotta elinaikaa, kun törmäsin netissä artikkeliin, jossa väitettiin viljatuotteiden olevan koirille sopimatonta ruokaa.

Kun hämmästykseni laantui, uteliaisuuteni heräsi.

Olinko minäkin tietämättäni syöttänyt rakkaimmalle ystävälleni ruokaa, joka oli hänelle haitallista? 

Pieni toivonkipinä heräsi ja luin kaiken, minkä aiheesta löysin. Elintarvikealan laboranttina ruoka-aineiden tutkiminen ja analysointi, kemialliset reaktiot ja mikrobiologia olivat jo intohimoni, mutta nyt se kaikki sai aivan uudenlaisia kierroksia.

Tukevan tiedonhankinnan jälkeen aloin harkita raakaruokintaa.

​Eläinlääkärit toki varoittelivat luiden ja raa´an lihan antamisesta, koska haiman vajaatoiminnassa on kyse ruoansulatuksen häiriöstä…

Mutta kun katselin Jepen pahenevaa tilaa, en voinut olla miettimättä, olisiko sillä enää mitään väliä, kuoleeko rakas koirani nälkiintyneenä ravintoaineiden puutoksiin vai potentiaaliseen luun aiheuttamaan suolistovaurioon – koira kun oli joka tapauksessa kuolemassa käsiini.  

Meillä ei ollut enää mitään hävittävää – ja niinpä tein päätöksen kokeilla raakaruokintaa lääkityksen ohella.

Kun ruokavaliomuutos oli tehty, odotin jännittyneenä yöllistä ripulirumbaa. 

Sitä ei koskaan tullut.

Viikon jälkeen Jepen uloste oli kiinteytynyt huomattavasti.

Parin viikon kuluttua huomasin nukkuvani öitä taas rauhassa ilman, että Jeppe herätti minua maanisella rapsutuksellaan tai pyynnöillään päästä ulos, koska löysä vatsa vaati tyhjennystä.

Olin suunniltani ilosta, toivosta ja helpotuksesta.

Jepen paino alkoi nousta, koiran paha ominaishaju katosi ja sen turkki alkoi kasvaa takaisin.

Jepen silmiin palasi kauan kadoksissa ollut elämänilo…

…Ja minussa syttyi polte ymmärtää tätä kaikkea paremmin, jotta yksikään koiranomistaja ei joutuisi kokemaan sitä samaa epätoivoa, jota minä olin Jepen kohdalla joutunut kokemaan. 

Raakaruokintaohjaaja koulutus kokemuksia

Tänään, yli 15 vuotta, tuhansia kirjoja, luentoja, koulutusohjelmia ja käytännön kokeiluja myöhemmin olen saanut auttaa jo lukemattomia koiranomistajia vaihtamaan viljat raakaruokaan turvallisesti ja terveellisesti – ja saamaan apua terveysongelmiinsa. 

Sinun ei kuitenkaan tarvitse kulkea sitä samaa, tuskallista ja pitkää reittiä, jonka minä kuljin.

Eikä sinun tarvitse tuntea jokaisen kivennäisaineen kemiallista muotoa tai tapaa reagoida elimistössä, jotta voisit ruokkia koiraasi terveellisesti.

Nimittäin lopultakin:

Koiran ruokinta ei ole sellaista rakettitiedettä, jollaiseksi se mielellään maalataan.

Kun opit riittävät perusteet aiheesta ja opit tulkitsemaan koiran käyttäytymistä, osaat tehdä tarvittavia muutoksia olematta jatkuvasti ulkopuolisten asiantuntijoiden armoilla – ja pystyt neuvomaan myös muita samojen ongelmien kanssa kamppailevia.

Tässä koulutuksessa näytän sinulle, miten. 

Malin Ekblom

Kun lähdet mukaan 3.9.2024 alkavaan Raakaruokintaohjaaja®-koulutukseen, saat siis kaiken tämän:

 • 12 moduulin verran syvää videotietoa lajityypillisestä ruokavaliosta ja sen turvallisesta koostamisesta (valmiiksi pureskeltuna ja annospaloihin pakattuna)
 • Livewebinaarit, joissa voit kysyä ja saada vastauksia kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin 
 • Raakaruokinta-työkirjan, joka sisältää kaikki pääopettajien koulutusmateriaalit yksiin kansiin tulostettuina - ja kotiisi toimitettuna
 • “Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla” ja “Haukun herkut” -kirjat - kotiisi toimitettuna
 • Rohkaisevan ja kannustavan yhteisön alan ammattilaisia ja muita kaltaisiasi eläinrakkaita ihmisiä, jotka haluavat syventää raakaruokatietämystään
 • Aikarajoittamattoman pääsyn kurssialustalle, jotta voit kerrata kurssimateriaalia niin paljon ja usein kuin haluat 
 • Itsevarmuuden lajityypillisen ruokavalion koostamiseen nyt ja tulevaisuudessa!

(Kirjat postitetaan, kun maksusuoritus tai sen ensimmäinen erä on kirjautunut. Kirjat saapuvat siis heti koulutuksen alkumetreillä.) 

Lisäksi annan sinulle 14 päivän täyden rahat takaisin -takuun 

Raakaruokintaohjaaja®-koulutus on täysipainoinen täsmäkoulutus, joka antaa sinulle mielenrauhan lajityypillisen ruokavalion koostamiseen ja täydet eväät koira- ja kissaystäviemme hyvinvoinnin tukemiseen. 

Olen 100 % varma, että tämän koulutuksen avulla sinäkin onnistut - ja siksi annan koulutuksen 14 päivän rahat takaisin-takuun. Jos mistä tahansa syystä olet koulutuksen aloitettuasi sitä mieltä, että koulutus ei vastaa odotuksiasi, laita minulle viesti 14 päivän kuluessa ja minä palautan rahasi mukisematta. 

(14 päivän takuuaika lasketaan koulutuksen aloituspäivästä 3.9.2024 alkaen.)

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

Ilmoittaudu mukaan NYT - aikaa on vain 30.8.2024 saakka

Raakaruokintaohjaaja®-koulutus 

Koulutus alkaa 3.9.2024.

Nappaa paikkasi

890 € (norm.1190 €)

Hinta sisältää 24% alv:n.

 • Verkkopankkimaksu
 • Mobiilimaksu
 • Korttimaksu
 • Lasku
 • Osamaksu
ILMOITTAUDUN MUKAAN

Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.

Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on kirjautumisohjeet koulutusalustalle.

Saat myös tilausvahvistuksen , jossa on ALV erittely.

Anna tekniikalle hetki aikaa löytää perille sähköpostiisi ja muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, laita meille viestiä [email protected]

Käytössä olevat maksuvaihtoehdot

Käytämme turvallista, suomalaista Paytrail Oyj:ta maksunvälittäjänä. Tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj maksun saajana.

Syötä kassalla yhteystietosi ja klikkaa "Vahvista ja jatka" -nappia. Valitse haluamasi maksutapa ja klikkaa "Tee tilaus" -nappia.

1. Verkkopankkimaksu

2. Korttimaksu: Visa, Mastercard (Debit & Credit)

3. Mobiilimaksu: Siirto, MobilePay, Pivo

4. Lasku- ja osamaksupalvelut: OP Lasku / Tililuotto, Walley Lasku / Osamaksu, Jousto Lasku & Osamaksu sekä Alisa Yrityslasku

Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista Paytrailin sivuilta:

Mietityttääkö vielä jokin?

Onko sinulla jotain muuta kysyttävää?

Luonnollisessa ruokinnassa ei ole kyse lääketieteellisestä hoidosta. Ruokavalio ei korvaa tai sulje pois mitään hoitoa tai lääkitystä.

Mikäli koiralla on jokin sisäelinsairaus tai muuta terveydellistä ongelmaa, suosittelemme olemaan yhteydessä myös raakaruokintaan perehtyneeseen eläinlääkäriin. Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Oletko vielä kahden vaiheilla siitä, lähtisitkö mukaan?

Jos yhä luet tätä, arvaan, että koirien hyvinvointi on sinulle tärkeä ja ajankohtainen aihe. 

Törmään usein omassa työssäni siihen, että koiranomistajilla on kyllä halu ruokkia koiriaan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta he ovat epävarmoja ruokinnan kanssa - eikä asiaa ainakaan auta, että netti on täynnä sekalaista ja ristiriitaista tietoa, jossa yksi lähde kumoaa toisen ja toinen kolmannen.

Siksi pääsi saattaa olla jo aivan sekaisin kaikesta siitä, mitä tähän mennessä olet netistä lukenut. 

Ja jos esititkin askarruttavan kysymyksesi netin koiraryhmissä, sait vastaukseksi ilkeitä ja syyllistäviä kommentteja siitä, kuinka olet ruokkinut koiraasi väärin. 

Tai ehkä sinulle vastasi joku kaikki-tietävä-guru, jonka mielestä hänen näkemyksensä on se ainoa, oikea tapa ruokkia kaikkia maailman koiria.

Valitettavasti koirapalstat ovat joskus jopa pahempia kuin vauvafoorumi, eikä besservisserimäiset tai syyllistävät vastaukset ainakaan auta sinua ajatuksiesi kanssa eteenpäin. 

Hämmennystä saattaa aiheuttaa myös ajatus siitä, pitäisikö eri ravintoaineiden saantia laskea? Tai mitä standardeja ruokinnassa tulisi noudattaa? 

Ravintoaineiden laskeminen ja analysointi on lähtöisin tuotantoeläinpuolelta, jossa ravinteita lasketaan tarkasti, jotta eläimet pysyisivät terveenä ja kasvaisivat mahdollisimman nopeasti. Tuotantopuolella eläimet elävät ahtaissa sisätiloissa ja syövät rehua, joka ei ole heille lajinomaista ruokaa. Näiden syiden takia ravinteet on pakko laskea tarkasti, jotta voitaisiin ehkäisemään mahdolliset puutokset ja niistä seuraavat terveysongelmat. 

Tällainen lähestymistapa on kuitenkin lähes täysin vastakohta siihen, mihin luonnollisella ruokinnalla pyritään! 

Raakaruokintaohjaaja-koulutus on perustettu juuri tämä tavoite mielessä: me haluamme kouluttaa ohjaajia, joilla on asianmukainen tieto ja taito koostaa koiralle lajityypillinen, luonnollinen ruokaympyrä, joka tukee koiran hyvinvointia…

Ilman ydinfysiikalta tuntuvia laskukaavoja tai monimutkaista informaatiotulvaa.

Vaikka ajatus raakaruokinnasta saattaa tuntua vaikealta, lupaan sinulle, että se ei todellisuudessa ole sitä. 

Kun opit ruokinnan perusteet käytännönläheisellä tavalla, sinäkin osaat koostaa terveellisen ruokavalion ja pystyt auttamaan myös muita koiranomistajia pääsemään samaan. 

Pienen alkukankeuden jälkeen voit tyytyväisenä todeta raakaruokinnasta syntyneen mielekäs, arkeen sopiva rutiini, jota kuka tahansa koiranomistaja osaa noudattaa. (Eikä se aiheutakaan niitä harmaita hiuksia, joita jännityksellä odotit!)

Heitä siis huolet sivuun ja hyppää mukaan kevään kiinnostavimpaan ruokintakoulutukseen… 

Jotta sinäkin voit nähdä omin silmin, millainen vaikutus terveellisellä ruokavaliolla voi parhaimmillaan olla - ja kuinka koirasi voi keskittyä heiluttamaan onnellisena häntäänsä ruokakuppinsa äärellä!

Jäitkö kuitenkin miettimään: onko tämä minua varten?

Lähetä tekstiviesti numeroon 040 253 4583 niin soitan sinulle ja mietitään yhdessä, onko tämä sinulle hyvä juttu 😊

(Ja ei, tämä ei ole sellainen puhelu, että sinut yritetään manipuloida ostamaan jotain mitä et tarvitse. Inhoan sitä yli kaiken!)

Haluan varmistaa, että tiedät, onko koulutus sinua varten. Olipa päätöksesi 

❌ "EI, tämä ei ole minua varten juuri nyt"

✅ "KYLLÄ, tämä sopii just minulle nyt!"

ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Maksutavat: kertamaksu, osamaksu tai lasku.

Maksutavan valinta tehdään yhteystietojen täyttämisen jälkeen.

       

Raakaruokintaohjaaja®-koulutukset alkavat syksyisin ja keväisin.  

Ilmoita kiinnostuksesi osallistua koulutukseen (ei sitova). Saat lisätietoa, kun ilmoittautuminen koulutukseen avataan.

Liityt samalla Haukun Heimo -postituslistalle. Saat jatkossa lisää vinkkejä ja tietoa koiran ruokinnasta sekä koiran hyvinvoinnista suoraan sähköpostiisi.

Et sitoudu mihinkään ja poistua listalta milloin tahansa yhdellä klikkauksella.
Lue tietosuojaseloste.

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

Ilmoittaudu mukaan NYT - aikaa on vain 30.8.2024 saakka

(ja kaikki halukkaat eivät aina ole mahtuneet mukaan!)

Raakaruokintaohjaaja®-koulutus alkaa 3.9.2024.

Nappaa paikkasi

890 € rajoitetun ajan (Norm. 1190 €)

Hinta sisältää 24% alv:n. Maksutavan valinta tehdään yhteystietojen täyttämisen jälkeen.

 • Verkkopankkimaksu
 • Mobiilimaksu
 • Korttimaksu
 • Lasku
 • Osamaksu
ILMOITTAUDUN MUKAAN