Natural Pet Nutrition Academy

Lajityypillisen raakaruokinnan ammattilaiskoulutukset

Sinustako ravitsemuksen ammattilainen?

Raakaruokinta-ohjaajana toimit koirien ravitsemuksen ammattilaisena, ennaltaehkäisevän terveydenhoidon osaajana. Sinulla on valmiudet tehdä yksilöllistä ravintoneuvontaa koirille sekä pitää yleisöluentoja. Koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä. Koulutuksen jälkeen osaat ohjata koiranomistajaa vaihtamaan koiransa ruokavalion kuivamuonasta lajityypilliseen raakaruokintaan.

Koulutuksen aikana saat tuntemusta elimistön toiminnasta, terveyden ylläpitämisestä, ruoka-aineista, ruokintatyyleistä ja yksilöllisen ruokavalion koostamisesta. Opetuksen pääpaino on luonnollisessa ruokinnassa, tavoitteena on käytännönläheinen ruokintatapa ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva koira.

  • Opit tunnistamaan sopimattoman ruokavalion aiheuttamat fyysiset oireet sekä käyttäytymiseen liittyvät ongelmat.
  • Tunnet koiran lajityypillisen ruokinnan perusteet ja miten kerrot niistä koiranomistajille.
  • Osaat neuvoa asiakkaita ruokavalion koostamisessa ja muutoksen tekemisessä.

Koulutuksen aiheina mm:
Koira eläimenä / Terveysongelmat ja ravitsemus / Ruokinnan historiaa / Teolliset valmisruoat / Lajityypillinen ravinto / Ravintofysiologia / Ravinto-oppi / Ravintolisät / Ruokavalion koostaminen / Stressi ja virikkeistäminen / Ikäkaudet / Asiakastyö / Tuotteistaminen / Yrittäjyys

Raakaruokintaohjaajan koulutukset toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Koulutusmateriaali on pääasiassa videoina ja webinaareina, joista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio, vaikka et olisi pystynyt osallistumaan verkkotapaamiseen. Koulutusmateriaalit ovat käytössäsi niin kauan kunnes olet valmistunut.

Teoriaosuuksien lisäksi teet kotitehtäviä, itseopiskelutehtäviä ja harjoitustöitä asiakkaiden kanssa. Harjoituksissa toimivat sekä omat koirasi, että asiakkaiden koiria. Voit myös osallistua ilman omaa koiraa. Harjoitustyöt asiakkaiden kanssa tehdään opettajan tuella. Lopputyönä suunnittelet yleisöluennon ja suoritat kirjalliset ravinto-ohjeet harjoitusasiakkaille.

Verkkokoulutus sopii kaikille, koska voit osallistua missä tahansa oletkin. Tämä sopii myös sinulle, joka et pysty sitoutumaan määrättyihin opiskelupäiviin säännöllisesti, sillä voit kuunnella taltioinnin myöhemmin.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. 

Pääopettajana toimii Malin Ekblom, Koirien ravintoterapeutti™.

Koulutuksen järjestää Natural Pet Nutrition Academy

Hinta: Kokonaishinta 1400 euroa (sis. alv), jonka voi maksaa erissä.

Päivämäärät:
Koulutus alkaa kun ryhmä on täynnä. Koulutuksessa opiskelet yhteensä noin kuusi kuukautta. Ilmoita alustava kiinnostuksesi alla.

Alustavat ilmoittautumiset ja kyselyt:

(Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään, saat lisätietoa kursseista lähempänä.)

Liityt (ilmaiselle) Haukun Heimo - postituslistalleni ja saat vinkkejä ja tietoa ruokinnasta sähköpostiisi. Et sitoudu mihinkään ja poistua listalta milloin tahansa yhdellä klikkauksella. Lue tietosuojaseloste.