Tilaus-, toimitus- ja palautusehdot

Ruokavalio ei korvaa tai sulje pois mitään hoitoa tai lääkitystä. Luonnollisessa ruokinnassa ei ole kyse lääketieteellisestä hoidosta.

Mikäli koirallasi on jokin sisäelinsairaus, tai muuta terveydellistä ongelmaa, ole yhteydessä myös eläinlääkäriin, joka on perehtynyt raakaruokintaan. Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Yleistä verkkokaupasta

Luonnollinen Ruokinta Oy

Y-tunnus: 3371205-5

 

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin.

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.

Tuotteet myydään niillä hinnoilla millä ne ovat verkkokaupasta ostettu lukuunottamatta teknisestä virheestä johtuvia hinnoitteluvirheitä. Hinnoitteluvirheet voivat esiintyä erilaisissa kampanjoissa tai vastaavissa tapauksissa missä tuotteen hinta on uskomattoman edullinen. Nämä tilaukset peruutetaan ja tarjotaan mahdollisuutta ostaa tuote oikealla hinnalla tai sovitulla alennuksella.

Olemme aina välittömästi asiakkaaseen yhteydessä tapahtuneesta virheestä ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteissa: holvi.com/shop/luonnollinenruokinta, luonnollinenruokinta.fi, raakaruokintaseminaari.fi tai malinekblom.fi.

Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilauksen jälkeen sähköpostiosoitteeseen toimitetaan tilausvahvistus/kuitti, jossa näkyy tilauksen hinta, tilauksen arvonlisävero, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostitse tiedotteita ostamastaan tuotteesta sekä yrityksen palveluista ja tuotteista. Jokaisessa saamassasi sähköpostiviestissä on mahdollisuus poistaa oma sähköpostiosoite postituslistalta.

Asiakastilit

Asiakas ei missään tilanteessa saa luovuttaa oman asiakastilin käyttäjätunnuksia kolmannen osapuolen käyttöön. Asiakas vastaa kaikesta tunnuksillaan verkkokaupassa tehdyistä toimista ja tilauksista. 

Palveluntarjoaja varaa oikeuden muuttaa käyttäjätunnusta ja salasanaa tarpeen vaatiessa, ilmoittamalla tästä asiakkaalle.

Maksaminen

Käytössä olevat maksunvälityspalvelut

Paytrail Oyj, Holvi Payment Services Oy, SumUp Limited, PayPal Holdings Inc sekä Stripe Payments Europe Ltd.

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Riippuen ostosta verkkokaupassa voidaan maksaa yleisimmillä maksukorteilla, pankkipainikkeilla ja laskulla.

Fyysisten tapaamisten ja tapahtumien yhteydessä maksuvälineinä toimii verkkokaupan lisäksi myös MobilePay sekä SumUp maksupääte ja maksun voi suorittaa yleisimmillä maksukorteilla. 

Ravintokonsultaatio maksetaan sopimuksen mukaan verkkokaupassa, MobilePayllä tai SumUp maksupäätteellä tai -maksulinkillä.

Lisätietoja Paytrailin maksutavoista https://support.paytrail.com/hc/fi/sections/4413029934737-Maksutavat (Kaikki Paytrailin maksutavat eivät ole käytössä kauttamme, käytössä olevat näkyvät kassa-sivulla.)

Osamaksu

Osassa tuotteissa ja palveluissa on käytössä osamaksu Paytrailin laskutuksen kautta.

Lisätietoja kuluttajat https://support.paytrail.com/hc/fi/sections/4413029934737-Maksutavat

Lisätietoja yritykset https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/16320035780369-Alisa-Yrityslasku 

Lasku

Osassa tuotteista ja palveluista on käytössä lasku Paytrailin kautta.

Lisätietoja kuluttajat https://support.paytrail.com/hc/fi/sections/4413029934737-Maksutavat 

Lisätietoja yritykset https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/16320035780369-Alisa-Yrityslasku 

Jos asiakas jättää laskut tai maksut maksamatta

Kun asiakas ostaa mistä tahansa verkkokaupastamme, on asiakas sitoutunut näihin ehtoihin ja maksut on suoritettava loppuun.

Mikäli maksu ei ole kirjautunut 7 vuorokautta eräpäivästä, pääsy koulutukseen on suljettuna, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu.

 Koulutuksen todistuksen saadakseen tulee kaikki maksut olla suoritettuna. 

Kurssin tai koulutuksen keskeytys

Koulutuksissa voi olla mahdollisuus keskeytykseen alla mainitun mukaisesti. Ellei kurssia tai koulutusta ole mainittu, ei keskeytysmahdollisuutta ole.

Raakaruokintaohjaaja¬ģ -koulutuksen keskeytys

Raakaruokintaohjaaja¬ģ-koulutuksessa on mahdollista keskeytt√§√§ koulutus ja jatkaa seuraavan ryhm√§n mukana. Koulutuksen maksut tulee olla maksettu n√§iden ehtojen mukaisesti.

Koiran Ravintoterapeutti¬ģ -koulutuksen keskeytys

Opiskelijan keskeyttäessä koulutuksen, maksettua osallistumismaksua ei palauteta. Asiakkaan jättäessä laskut tai maksut maksamatta, pääsy kurssille tai koulutukseen poistuu, kunnes erääntyneet laskut tai maksut on suoritettu.

Koiran ravintoterapeutti koulutus on intensiivistä pienryhmäkoulutusta, johon voidaan ottaa vain rajallinen määrä osallistujia, jotta jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Keskeyttäminen ja siirto seuraavan vuoden ryhmään on aina sovittava erikseen, sillä siirtäjän paikkaa ei voida täyttää keskeytyneeltä koulutukselta. Mikäli seuraava ryhmä on jo täynnä, siirto ei ole mahdollinen.

Koska siirto ryhm√§st√§ toiseen aiheuttaa opiskelijan paikan t√§yttymisen molemmista ryhmist√§, veloitamme siirtomaksuna 800 ‚ā¨, mik√§ laskutetaan 400 ‚ā¨ opiskelupaikan sulkemisen yhteydess√§ ja 400 ‚ā¨ opiskelupaikan uudelleen avaamisen yhteydess√§.

Toimitustapa, fyysiset tuotteet 

Ravintokonsultaatio tapahtuu ennalta sovitun tavan mukaan puhelimitse, videoyhteydellä kulloinkin käytössämme olevalla etäyhteyssovelluksella tai fyysisenä tapaamisena.

Fyysiset tuotteet, kuten kirjat postitetaan pääsääntöisesti kerran viikossa. Mahdolliset toimituskulut on ilmoitettu tuotteen hinnan yhteydessä ja maksetaan tilauksen yhteydessä.

Tuotteet lähetetään painon ja koon mukaan joko kirjeenä, jossa on seurantamerkki tai postipakettina, josta saa lähetystunnuksen tarvittaessa. Toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää ja voi vaihdella riippuen postin kulusta ja varaston tilanteesta. Fyysiset tuotteet toimitamme ainoastaan kotimaahan.

Ulkomaan toimistuksista on mahdollista sopia erikseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitustapa, sähköiset tuotteet 

Käyttäjätunnukset ja kirjautumislinkit verkkokurssille, rekisteröitymislinkit verkkotapahtumiin, e-kirjat ja muut sähköiset tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen liitteinä, linkkeinä tai tunnuksina koulutusalueelle.

Asiakas vastaa siitä, että hänen sähköpostilaatikossa on tilaa uusille viesteille.

Osallistuessaan verkkokoulutukseen, asiakas huolehtii siitä, että hänen yhteystiedot kuten sähköposti, osoite ja puhelinnumero ovat ajan tasalla. Asiakas voi itse päivittää tietonsa kirjautumalla koulutusalustalle tai lähettää tiedon muutoksista palvelun tarjoajalle.

Linkkien, liitteiden tai käyttäjätunnuksen jakaminen on kielletty.  

Toimitustapa, tapahtumat ja luennot

Tilauksen jälkeen sähköpostiosoitteeseen toimitetaan tilausvahvistus/kuitti, jossa näkyy osallistumisohjeet tapahtumalle tai luennolle. Tämä tilausvahvistus/kuitti toimii pääsylippuna tapahtumaan tai luennolle.

Palautusehdot, fyysiset tuotteet

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Noutamatta jäänyt paketti ei ole peruste palautukselle, ja kauppiaalle palautuneesta noutamattomasta paketista veloitetaan aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Huomioithan, että maksaessasi laskulla, ei laskun maksamatta jättäminen ole tilauksen peruutus.

Palautuksesta on ilmoitettava s√§hk√∂postitse viimeist√§√§n 14¬†vuorokautta l√§hetyksen saapumisesta [email protected]. Tilaus katsotaan vastaanotetuksi viimeist√§√§n 7 arkip√§iv√§√§ tilauksen l√§hett√§misest√§.

Käsiteltyämme palautuspyyntösi saat sähköpostiisi ohjeet paketin palauttamiselle. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua lähetyksen saapumisesta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta. Rahat palautetaan kortillesi/tilillesi palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksymisen jälkeen. Jos tuotetta on käytetty, rahoja ei palauteta kokonaan.

Raakaruokintaohjaaja¬ģ-koulutuksen¬†Raakaruokintaohjaaja¬ģ, Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla ja Haukun herkut -kirjat on palautettava myyntikuntoisina ja k√§ytt√§m√§tt√∂min√§. Mik√§li Raakaruokintaohjaaja¬ģ-kirjaa, Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla ja Haukun herkut -kirjoja ei palauteta¬†14 vuorokauden¬†kuluessa siit√§, kun koulutuksen peruutus on saapunut asiakaspalvelun s√§hk√∂postiin, tai jos kirjaa tai kirjoja on k√§ytetty, pid√§tet√§√§n Raakaruokintaohjaaja¬ģ-kirja arvo (127 ‚ā¨), Hyvinvoiva koiraluonnollisella -kirjan arvo (30 ‚ā¨) ja Haukun herkut -kirjan arvo (25 ‚ā¨) yhteens√§ 182 ‚ā¨ peruutuskuluina.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mik√§li tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu v√§√§r√§ tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheest√§ v√§litt√∂m√§sti tuotteen toimittajan osoitteeseen [email protected]¬†¬†¬†

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä viipymättä, mutta viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi paketin saatuasi reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon.

Palautusehdot, sähköiset tuotteet

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14¬†vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksesta on ilmoitettava s√§hk√∂postitse viimeist√§√§n 14¬†vuorokautta tilauksen tekemisest√§ osoitteeseen [email protected]

Rahat palautetaan käsittelyn ja hyväksymisen jälkeen 4-8 työpäivässä maksutavan mukaan.

Jos sähköiseen tuotteeseen liittyy fyysisiä tuotteita, tulee palautuksessa mainita nämä sekä palauttaa fyysiset tuotteet palautusehtojen mukaisesti.

 

Peruutusehdot, tapahtumat ja luennot

Jos osallistuja peruu osallistumisensa aiemmin kuin seitsemän (7) vuorokautta ennen tapahtumaa, ei peruutuskuluja peritä ja osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, pidätetään 100 % osallistumismaksusta peruutuskuluina. 

Esteen sattuessa voit antaa lippusi toiselle henkilölle, ilmoita tällöin kuka osallistuu tilallasi.

Sairaustapauksissa osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksen esittämisen perusteella.

Mikäli luennon järjestäjä peruu luennon ajankohdasta riippumatta, palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan seitsemän (7) vuorokauden sisällä peruutuksesta.

Peruutusehdot, ravintoneuvonta

Ajanvaraus on peruutettava viimeistään vuorokausi ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jääneestä ajasta veloitetaan 50 % palvelun hinnasta.

Pidettyjä konsultaatiotapaamisia tai -puheluita ei korvata jälkikäteen. Ota yhteyttä, jos konsultaation jälkeen jäi kysymyksiä tai epäselviä kohtia ohjeistuksessa.

Koulutusalustalle pääsyn voimassaolo

Pääsy koulutusalustalle on rajoitettu kurssikohtaisesti.

Pääsy kokonaan maksamallesi kurssille tai koulutukseen on vähintään vuoden ajan. 

Pääsy kuukausimaksulliselle tuottelle säilyy kunnes ostaja peruu jäsenyytensä ja kuitenkin kuluvan laskutuskauden loppun asti.

Tuotteet, joihin liittyy kuukausimaksu, pääsy koulutusalustalle

 

Koulutusalustalla olevien videoiden katseluaika voi olla rajoitettu lyhyemmäksi ajaksi, mikä mainitaan kunkin videon kohdalla.

Vastuu

Vastuu koiransa hyvinvoinnista on aina omistajalla, koiran ruokavaliosta, rodusta tai kasvattajasta riippumatta. Aivan kuten silloin, jos annat kasvattajan tai eläinlääkärin suosittelemaa kuivamuonaa, olet aina itse vastuussa siitä, että tarkkailet koiran hyvinvointia, painoa ja kasvua. Jos sinusta tuntuu, ettei käyttämäsi ruoka sovi, olet vastuussa siitä, että vaihdat ruoan koiralleri / lemmikillesi sopivaksi, oli kyseessä sitten toinen kuivamuonamerkki, vaihto luonnolliseen ruokintaan tai sisällön tarkistus. 

Ylivoimainen este (Force majeure)

Ylivoimainen este tarkoittaa yllättävää ja ennalta-arvaamatonta tapahtumaa, joka estää Palvelun sopimuksen mukaisen suorituksen tekemisen. Se voi olla esimerkiksi sota, kapina, epidemia, pandemia, luonnonmullistus, viranomaisen antama rajoitus, tai näihin verrattavissa oleva tapaus.

Sairaustapauksissa, laajoissa sähkökatkoksissa ja teknisten esteiden sattuessa Palvelu pyritään toimittamaan myöhempänä ajankohtana tai vaihtoehtoisella tavalla.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Luonnollinen ruokinta Oy (Y-tunnus 3371205-5) käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 

Päivitetty 27.5.2024