Haukun Herkut

Helpot ja terveelliset lihanamit palkitsemiseen ja herkutteluun

Haukun Herkut on koirien oma herkkureseptikirja, jonka opeilla teet koirallesi maistuvat ja terveelliset herkut k√§den k√§√§nteess√§. Reseptit eiv√§t sis√§ll√§ viljaa tai turhia lis√§aineita. Namit tuovat lihaisan ja nautinnollisen herkutteluhetken kaikille koirille rodusta ja i√§st√§ riippumatta. ‚Äč

Tilaa kirja AdLibris kirjakaupasta

| Artikkeli sisältää affiliate- eli suosittelulinkkejä* |

Reseptit, joiden avulla saat helposti 1000 namia taskuusi ja motivaatio treeneissä on taattu.

‚ÄčEn√§√§ sinun ei tarvitse sotkea taskujasi raaoilla lihanpalasilla tai limaisilla palleroilla, sill√§ helppojen herkkureseptien avulla teet vastustamattomia namipaloja k√§den k√§√§nteess√§!

Erilaiset maut ja koostumukset takaavat, että vesi nousee jokaisen haukun kielelle.

  • voit valita mit√§ lihoja ja raaka-aineita k√§yt√§t
  • v√§ltyt keinotekoisilta s√§il√∂nt√§-, maku-, v√§ri- ja muilta lis√§aineilta
  • lihaisat namut ovat sopiva osa ruokavaliota ‚Äď ei turhia kaloreita!

‚ÄčT√§h√§n kirjaan olen koonnut parhaimmat tapani tehd√§ koulutusnameja, jotka soveltuvat erityisesti joille ei perinteiset jauhonannat sovi. Toki kaikki namut sopivat kaikille herkkusuille¬†

  • Raakaruokailijalle
  • Barffaajalle
  • Allergiselle koiralle

Maistuvien herkkureseptien avulla saat lis√§tty√§ koirasi ruokavalioon esimerkiksi kananmunat ja sis√§elimet, jos ne eiv√§t raakana h√§nelle maistu.‚Äč Lis√§ksi kirjassa on ohjeet mm. terveellisemp√§√§n maksalaatikkoon ja vinkit syntt√§rikakun tekemiseen.

‚ÄčKirjan avulla opit tekem√§√§n terveelliset herkut vaivattomasti ja edullisesti. Reseptit eiv√§t sis√§ll√§ viljaa eik√§ suuria m√§√§ri√§ t√§rkkelyst√§. Lis√§ksi kerron, miten teet nameja t√§ysin ilman t√§rkkelyst√§ tai hiilihydraatteja.

‚ÄčReseptit ovat muokattavissa allergisille koirille ja kirja sis√§lt√§√§ ohjeet, mit√§ teet jos koirasi on yliherkk√§ jollekin aineelle.

Koirien oma herkkureseptikirja

Kirja "Haukun Herkut - helpot ja terveelliset lihanamit palkitsemiseen ja herkutteluun" on julkaistu sekä e-kirjana että perinteisenä paperikirjana. Kirjassa on kierresidonta, joten kirja pysyy hyvin auki keittiön pöydällä, kun valmistat herkkuja. 

‚ÄčKirjan avulla opit tekem√§√§n terveelliset herkut vaivattomasti ja edullisesti. Reseptit eiv√§t sis√§ll√§ viljaa eik√§ suuria m√§√§ri√§ t√§rkkelyst√§. Lis√§ksi kerron, miten teet nameja t√§ysin ilman t√§rkkelyst√§ tai hiilihydraatteja.

‚ÄčReseptit ovat muokattavissa allergisille koirille ja kirja sis√§lt√§√§ ohjeet, mit√§ teet jos koirasi on yliherkk√§ jollekin aineelle.

 

‚ÄčKirja on julkaistu 2018 sek√§ perinteisen√§ paperikirjana (kierresidonnalla), ett√§ e-kirjana (PDF, EPUB).‚Äč

ISBN 978-952-80-0673-2 (rengaskirja)
ISBN 978-952-68568-1-0 (PDF)
ISBN 978-952-80-0583-4 (EPUB)

E-kirjan voit tilata klikkaamalla tästä.

Perinteisen kirjan voit tilata esimerkiksi *AdLibris kirjakaupasta.

Tutustu myös kirjaani: Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla - Mitä koirasi toivoo sinun tietävän ruokinnasta

Oletko toimittaja tai bloggaaja?

Tilaa ilmainen arvostelukappale

Oletko kasvattaja tai koira-alan ammattilainen?

Katso lisätiedot kirjan jälleenmyynnistä

Kirjailija Malin Ekblom

Kirjailija Malin Ekblom on Terveysopisto Saluksesta valmistunut dipl. Ravintoneuvoja ja erikoistunut koiran luonnolliseen ruokintaan. Oman koiran vakava sairaus ja sen hoito ruokavaliolla sytytti intohimon opiskella ravitsemustiedettä sekä koirien kehityshistoriaa. Malin on vuodesta 2005 opettanut koiranomistajia ja koira-alan ammattilaisia ruokkimaan rakasta koiraystäväämme terveyttä edistävällä, lajityypillisellä ruokavaliolla.

Malin Ekblom koirien ravintoterapeutti

Miten teen koiralleni terveellisemm√§t herkut ilman lis√§aineita?‚Äč

Saan paljon kyselyitä, mitä herkkuja koiralle voi antaa, kun se on raakaruoalla tai allerginen. Samalla moni kamppailee sen asian kanssa, että ei joko muista antaa, tai koiralle ei maistu tietyt tarvittavat ruoka-aineet, kuten maksa, veri tai kananmunat.

Löysin tähän ongelmaan ratkaisun, kun kamppailin oman koirani käyttäytymisongelmien kanssa.

Koko homma alkoi siitä, kun asuttuani syrjäisellä alueella, jossa arkiset koirakohtaamiset olivat vähäiset, muutin takaisin kaupunkiin. Lisäksi koirani Mooses oli pentuna kärsinyt huonoista kokemuksista toisista koirista, joten toisen koiran näkeminen tai haistaminen aiheutti stressiä ja remmissä rähjäämistä. Viikkotolkulla ulkoilutin Moosesta superaikaisin aamulla tai myöhään yötä vasten, perinteisiä ulkoiluaikoja ja -reittejä välttäen.

Pian onneksi oivalsin, ettei tämä ongelma itsestään katoa ja hakeuduin sekä ohituskurssille että ongelmakoirakouluttajien yksityistunneille. Koulutuksen alussa huomasin kaksi suurta ongelmaa. Tarjoamani namut eivät kelvanneet! Koira oli varmasti liian stressaantunut ja hänen mielestään terveelliset, kuivat kananfileet eivät olleet riittävän herkulliset. Ajatus pussillisesta raakaa lihaa taskussa ei kuitenkaan tuntunut kovin käytännölliseltä saati hygieeniseltä…

Sorruin treeneissä juustoon, kinkkuun, lihapulliin ja jopa nappuloihin (!), sillä ainoastaan ne tuntuivat toimivan näissä koulutustilanteissa.

Isommaksi ongelmaksi muodostui pian se, että nameja tuli annettua niin paljon, että ne kattoivat jo puolet päivän ruoka-annoksesta, koska treenasimme luonnollisesti joka ulkoilukerralla.

‚ÄčARGH! N√§in en voinut jatkaa!! P√§√§tin tehd√§ koulutusherkut itse, jotta voisin valita mit√§ lihoja ja raaka-aineita k√§yt√§n. Keitin ja paloittelin syd√§mi√§ ja kivipiiroja k√§det rakoille. Kun yst√§v√§ni kysyiv√§t mit√§ tein lauantai-iltana, vastaukseni oli useimmiten ‚ÄúKokkailin sis√§elimi√§ koiralle‚Ä̬†

‚ÄčIllat etsin netist√§ uusia ideoita ja l√∂ysinkin paljon erilaisia herkkuohjeita. Suurimmassa osassa k√§ytettiin kuitenkin omasta mielest√§ni ja koirani vatsalle liian suurta viljam√§√§r√§. Tuttavalta kuulin sitten maksapannarista, l√∂ysin perusohjeen ja tein omia kokeiluja.

‚ÄčSitten keksin tavan, miten voin antaa Mooseksen ruokavalion kaiken lihan ja sis√§elimet koulutusherkkujen muodossa ja vain luut raakana. Ajattelin, ett√§ sill√§ hetkell√§ koiralle oli t√§rke√§mp√§√§ oppia el√§m√§√§n ‚Äúnormaalia‚ÄĚ kaupunkiel√§m√§√§ ja kohdata muita koiria rauhallisesti kuin se, ett√§ ruokavalio olisi 100%:sti raakaa ‚Äď herkkuineen.

‚ÄčT√§t√§ ruokinta- ja koulutustyyli√§ jatkoin l√§hemm√§s vuoden verran. Ruokavalio pysyi terveellisen√§ ja monipuolisena, lis√§ksi h√§n sai v√§lill√§ raakaa lihaa sellaisina p√§ivin√§, kun treenit j√§iv√§t v√§hemm√§lle. My√∂hemmin raa‚Äôan lihan osuus on taas kasvanut ja nameja kuluu v√§hemm√§n. Osa on kuitenkin helppouden ja terveellisten raaka-aineiden vuoksi j√§√§nyt ruokavalioon, koulutusnameina tai herkkupaloina.

Ty√∂ss√§ni koirien ravintoneuvojana olen ymm√§rt√§nyt my√∂s sen, miten t√§rke√§ osa herkuilla on monelle koiranomistajalle. On mukavaa tarjota jotain herkkua, kun itsekin herkuttelemme. Rutiineihin voi kuulua kotiintulonannaa, lauantaikarkkia tai vaikka maksalaatikkoa retkiev√§√§n√§. N√§ist√§ sinun ei tarvitse luopua vain ruokavalion tai terveyden takia, koska niit√§ voit helposti muokata sopiviksi.‚ÄĚ

Tässä uudessa kirjassa kyse on ensisijaisesti palkitsemiseen soveltuvista nameista, mutta toki reseptit sopivat myös isoimmiksi herkkupaloksi annettaviksi.

T√§m√§ ei ole keittokirja, jossa olisi kotiruokaohjeet puuroista maksalaatikkoon ja kekseihin, vaan kasa terveellisi√§, edullisia ja helppoja vaihtoehtoja palkitsemiseen ja herkutteluun. Kirja sis√§lt√§√§ parhaat vinkkini kuinka teet n√§ist√§ ‚Äúhankalista‚ÄĚ ruoka-aineista, kuten kananmunasta ja sis√§elimist√§ vastustamattomia herkkupaloja tai pikkupurtavaa k√§den k√§√§nteess√§! Lis√§sin kuitenkin ohjeen, miten voit tehd√§ terveellisemm√§n maksalaatikon sek√§ parhaat¬†vinkkini syntt√§rikakkuihin =D

‚ÄčKoulutusnamien pit√§isi olla sopivan kokoiset, maukkaat, pehme√§t ja murenemattomat sek√§ s√§ily√§ hyvin my√∂s taskunpohjalla. Yht√§ t√§ydellist√§ namua ei ole, joten testaamalla eri reseptej√§ l√∂yd√§t sen, mik√§ vastaa omia toiveitasi parhaiten. Kirjassa on montaa erilaista tapaa valmistaa namuja, puolikosteista kanaherkuista kuivattuihin syd√§nsipseihin.

‚ÄčLis√§sin kirjaan my√∂s parhaat vinkkini koulutusherkkujen paloitteluun ja s√§il√∂nt√§√§n. Esimerkiksi, namit kannattaa laittaa pestyyn kahvipakettiin. N√§in suojaat taskusi limalta ja murulta, paketti pysyy hyvin ryhdiss√§√§n eik√§ rapise ja saat herkut helposti takaisin j√§√§kaappiin treenien v√§lill√§.

‚ÄčHerkkureseptit ovat olleet testaajaryhm√§n koekeitti√∂iss√§ ja maistatuksissa ja voin taata, ett√§ l√∂yd√§t joukosta jonkun reseptin, joka koirallesi maistuu ja on sinunkin keitti√∂ss√§ toimiva. Voit aina¬†l√§hett√§√§ minulle s√§hk√∂postia, jos jokin resepti ei keitti√∂ss√§si toimi, tai sinulla on mit√§ tahansa kysytt√§v√§√§ kirjan suhteen.

‚ÄčMaukkaita kokkaushetki√§ ja motivoivia treenej√§!

herkkuterkuin, Malin Ekblom

‚ÄčKirja on julkaistu sek√§ perinteisen√§ paperikirjana (kierresidonnalla), ett√§ e-kirjana (PDF, EPUB).‚Äč

ISBN 978-952-80-0673-2 (rengaskirja)
ISBN 978-952-68568-1-0 (PDF)
ISBN 978-952-80-0583-4 (EPUB)

E-kirjan voit tilata klikkaamalla tästä.

Perinteisen kirjan voit tilata esimerkiksi *AdLibris kirjakaupasta.

 

* Osa linkeistä on merkitty *-tähdellä ja ne ovat affiliate- eli suosittelulinkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Vieraile suosittelemallani sivulla ja tutustu rauhassa tuotteeseen. Suosittelen ainoastaan sellaisia tuotteita mitä itse tai asiakkaani ovat kokeilleet ja olemme näihin tyytyväisiä. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen suosittelemani linkin kautta, saan siitä pienen komission kiitokseksi suosittelusta.

Haukun Herkut

Helpot ja terveelliset lihanamit palkitsemiseen ja herkutteluun

Haukun Herkut on koirien oma herkkureseptikirja, jonka opeilla teet koirallesi maistuvat ja terveelliset herkut käden käänteessä. Reseptit eivät sisällä viljaa tai turhia lisäaineita. Namit tuovat lihaisan ja nautinnollisen herkutteluhetken kaikille koirille rodusta ja iästä riippumatta. ‚Äč

Tilaa kirja AdLibris kirjakaupasta

                

Kirjan jälleenmyynti

Molempia kirjojani voit tilata kauttani myös jälleenmyyntiin. Minimitilaus on 7 kpl ja hinnat sisältävät postituksen Suomessa. Voit tilata molempia kirjoja samassa tilauksessa, kunhan määrä on yhteensä 7 kirjaa tai enemmän. 

Hinnat:

Haukun Herkut, hinta 15,95 ‚ā¨ / kpl (ovh 24,90 ‚ā¨)

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla, hinta 18,50 ‚ā¨ / kpl (ovh 28,90 ‚ā¨)

Hinnat sisältävät alv 10 %.

Yli 20 kirjan tilauksissa toimitusaika on 1-4 viikkoa riippuen varaston tilanteesta. Yli 20 kirjan tilauksista annetaan 10 % alennus.

Näin tilaat: 

Tilaa kirjat¬†laittamalla s√§hk√∂postia asiakaspalveluun¬†[email protected]¬†Huomioi minimitilausm√§√§r√§.

Tilauksesi käsitellään muutaman arkipäivän kuluessa lukuunottamatta loma-aikoja. Kirjojen tilauksesta lähetetään maksulinkki ja kun maksu on kirjautunut järjestelmään, kirjat postitetaan noin viikon sisällä ja saat seurantatunnuksen, kun paketti on lähetetty.

Maksutavat

Käytämme turvallista, suomalaista Paytrail Oyj:ta maksunvälittäjänä. Syötä kassalla yhteystietosi ja klikkaa "Vahvista ja jatka" -nappia. Valitse haluamasi maksutapa ja klikkaa "Tee tilaus" -nappia.

  1. Verkkopankkimaksu
  2. Korttimaksu: Visa, Mastercard (Debit & Credit)
  3. Mobiilimaksu: Siirto, MobilePay, Pivo
  4. Lasku- ja osamaksupalvelut: OP Lasku / Tililuotto, Walley Lasku / Osamaksu, Jousto Lasku & Osamaksu sekä Alisa Yrityslasku

Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista Paytrailin sivuilta:

 

Lisätietoja:

Kirjojen kansikuvat, takakannen tekstit ja muuta hyödyllistä materiaalia, jota voit käyttää myynnissä ja markkinoinnissa löydät täältä: https://www.malinekblom.fi/media/

Kiitos yhteistyöstä!

    

Kirja arvostelukappale

Toimittaja tai bloggaaja voi tilata ilmaisen arvostelukappaleen suoraan kustantajalta BoD:lta.

Lähetä tilaus sähköpostitse osoitteeseen [email protected], niin he toimittavat kirjan toivottuun osoitteeseen.

Pyydä siis viestissä haluamasi kirja:

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla ISBN 978-952-801820-9

Haukun Herkut ISBN 978-952-80-0673-2

Muista lähettää myös oma osoitteesi, mihin kirjan/kirjat voi toimittaa.

Olen myös erittäin kiitollinen, jos lähettäisit minulle linkin, kuvan tai lehden, missä tekemäsi arvostelu on julkaistu.

Kiitos etukäteen!