Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla

Mitä koirasi toivoo sinun tietävän ruokinnasta

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla on tuorein suomenkielinen kirja koiran ruokinnasta. Kirjan avulla opit koostamaan terveyttä edistävän, lajityypillisen ruokavalion, joka saa koirasi heiluttamaan häntäänsä iloisena. Löydät käytännönläheiset ohjeet ruokavalion muutokseen ilman ripulia tai oksentelua.

Tilaa kirja AdLibris kirjakaupasta

| Artikkeli sisältää affiliate- eli suosittelulinkkejä* |

Koiran ruokinta

Koirasi kaipaa ravitsevaa ja maukasta ruokaa – niin kuin sinäkin! Yhtäkään koiraa ei ole luotu pureskelemaan päivästä toiseen kuivia nappuloita. Pieni tai suuri, nuori tai vanha, jokainen arvostaa hyvää ruokaa – luonnollinen ruoka sopii kaikille roduille.

Kirjan avulla opit koostamaan terveyttä edistävän, lajityypillisen ruokavalion, joka saa koirasi heiluttamaan häntäänsä iloisena. Löydät käytännönläheiset ohjeet ruokavalion muutokseen ilman ripulia tai oksentelua.

Perustietoa koiran raakaruokinnasta

Kirjasta saat vastauksia sopimattoman ruoan aiheuttamiin ongelmiin ja ymmärrät,
miksi oikea ruoka on tärkeää koiran hyvinvoinnille.

• Vaivaako kutina tai ihottuma?
• Onko herkkä vatsa?
• Eikö ruoka maistu?
• Tulehduksia tai hiivaa aina uudelleen?

Helppolukuinen ja innostava perusteos jokaisen koiranomistajan kirjahyllyyn!

​Kirja on julkaistu 2019 sekä perinteisenä paperikirjana, että e-kirjana (PDF, EPUB).​

ISBN 978-952-801820-9 (sidottu)
ISBN 978-952-68568-4-1 (PDF)
ISBN 978-952-339423-0 (EPUB)

E-kirjan voit tilata klikkaamalla tästä.

Perinteisen kirjan voit tilata esimerkiksi *AdLibris kirjakaupasta.

Tutustu myös kirjaani Haukun Herkut – helpot ja terveelliset lihanamit palkitsemiseen ja herkutteluun

Oletko toimittaja tai bloggaaja?

Tilaa ilmainen arvostelukappale

Oletko kasvattaja tai koira-alan ammattilainen?

Katso lisätiedot kirjan jälleenmyynnistä

Kirjailija Malin Ekblom

Kirjailija Malin Ekblom on koirien ravintoterapeutti ja erikoistunut koiran luonnolliseen ruokintaan. Oman koiran vakava sairaus ja sen hoito ruokavaliolla sytytti intohimon opiskella ravitsemustiedettä sekä koirien kehityshistoriaa. Malin on vuodesta 2005 opettanut koiranomistajia ja koira-alan ammattilaisia ruokkimaan rakasta koiraystäväämme terveyttä edistävällä, lajityypillisellä ruokavaliolla.

Malin Ekblom koirien ravintoterapeutti

Raakaruokinta ja koirien terveys

Koirilla esiintyy yhä enemmän terveysongelmia, kuten allergioita, ihottumia, nivel- ja luusto-ongelmia ja sisäelinsairauksia. Lisäksi moni koira kärsii epämääräisistä vaivoista, kuten ruoansulatusongelmista, jatkuvasta kutinasta tai korvatulehduskierteistä. Monet näistä ovat ennaltaehkäistävissä yksinkertaisella ruokavalion muutoksella, sillä kaikki koirien terveysongelmat eivät selity yksinomaan ylijalostamisella. Oireiden syynä voi olla esimerkiksi sopimaton ruoka-aine tai muonan sisältämät lisäaineet.

Raakaruokinta on kasvattanut suosiotaan huimasti. Koiranomistajat ovat heränneet ymmärtämään, että kuivamuonapussilla on myös kääntöpuoli. Raaka-aineiden laatu ja määrä sekä käytetyt lisäaineet eivät vastaa mielikuvaa lajityypillisestä ja terveellisestä ruoasta. Ihmiset ovat havahtuneet tekemään terveellisempiä valintoja itselleen, ja on luonnollista tarjota yhtä laadukasta ruokaa myös rakkaalle lemmikille.

Luonnollinen ruokinnan perusajatus on, että koiran elimistö on edelleen lihansyöjien kaltainen ja se pystyy parhaiten hyödyntämään pääasiassa raakaa eläinperäistä ravintoa. Alustavien tutkimustietojen mukaan, raakaruokaa tai kotiruokaa syövillä koirilla on selkeästi vähemmän terveysongelmia kuin kuivamuonaa syövillä. Lisäksi moni koira on saanut helpotusta terveysongelmiinsa ruokavalion muutoksen myötä, eikä tällaisia kokemusperäisiä tuloksia tule vähätellä.

Kirja on julkaistu 2019 sekä perinteisenä paperikirjana, että e-kirjana (PDF, EPUB).​

ISBN 978-952-801820-9 (sidottu)
ISBN 978-952-68568-4-1 (PDF)
ISBN 978-952-339423-0 (EPUB)

E-kirjan voit tilata klikkaamalla tästä.

Perinteisen kirjan voit tilata esimerkiksi *AdLibris kirjakaupasta.

Tutustu myös kirjaani Haukun Herkut – helpot ja terveelliset lihanamit palkitsemiseen ja herkutteluun

Oletko kiinnostunut kirjan arvostelukappaleesta tai jälleenmyynnistä?
Ota yhteyttä: [email protected]

 

* Osa linkeistä on merkitty *-tähdellä ja ne ovat affiliate- eli suosittelulinkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Vieraile suosittelemallani sivulla ja tutustu rauhassa tuotteeseen. Suosittelen ainoastaan sellaisia tuotteita mitä itse tai asiakkaani ovat kokeilleet ja olemme näihin tyytyväisiä. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen suosittelemani linkin kautta, saan siitä pienen komission kiitokseksi suosittelusta.

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla

Mitä koirasi toivoo sinun tietävän ruokinnasta

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla on tuorein suomenkielinen kirja koiran ruokinnasta. Kirjan avulla opit koostamaan terveyttä edistävän, lajityypillisen ruokavalion, joka saa koirasi heiluttamaan häntäänsä iloisena. Löydät käytännönläheiset ohjeet ruokavalion muutokseen ilman ripulia tai oksentelua.

Tilaa kirja AdLibris kirjakaupasta

              

Kirjan jälleenmyynti

Molempia kirjojani voit tilata kauttani myös jälleenmyyntiin. Minimitilaus on 7 kpl ja hinnat sisältävät postituksen Suomessa. Voit tilata molempia kirjoja samassa tilauksessa, kunhan määrä on yhteensä 7 kirjaa tai enemmän. 

Hinnat:

Haukun Herkut, hinta 15,95 € / kpl (ovh 24,90 €)

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla, hinta 18,50 € / kpl (ovh 28,90 €)

Hinnat sisältävät alv 10 %.

Yli 20 kirjan tilauksissa toimitusaika on 1-4 viikkoa riippuen varaston tilanteesta. Yli 20 kirjan tilauksista annetaan 10 % alennus.

Näin tilaat: 

Tilaa kirjat laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun [email protected] Huomioi minimitilausmäärä.

Tilauksesi käsitellään muutaman arkipäivän kuluessa lukuunottamatta loma-aikoja. Kirjojen tilauksesta lähetetään maksulinkki ja kun maksu on kirjautunut järjestelmään, kirjat tilataan painotalosta viikon sisällä maksun kirjautumisesta lukuunottamtta loma-aikoja. Toimitusaika riippuu painotalon aikatauluista.

Maksutavat

Käytämme turvallista, suomalaista Paytrail Oyj:ta maksunvälittäjänä. Syötä kassalla yhteystietosi ja klikkaa "Vahvista ja jatka" -nappia. Valitse haluamasi maksutapa ja klikkaa "Tee tilaus" -nappia.

  1. Verkkopankkimaksu
  2. Korttimaksu: Visa, Mastercard (Debit & Credit)
  3. Mobiilimaksu: Siirto, MobilePay, Pivo
  4. Lasku- ja osamaksupalvelut: OP Lasku / Tililuotto, Walley Lasku / Osamaksu, Jousto Lasku & Osamaksu sekä Alisa Yrityslasku

Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista Paytrailin sivuilta:

 

Lisätietoja:

Kirjojen kansikuvat, takakannen tekstit ja muuta hyödyllistä materiaalia, jota voit käyttää myynnissä ja markkinoinnissa löydät täältä: https://www.malinekblom.fi/media/

Kiitos yhteistyöstä!

    

Kirja arvostelukappale

Toimittaja tai bloggaaja voi tilata ilmaisen arvostelukappaleen suoraan kustantajalta BoD:lta.

Lähetä tilaus sähköpostitse osoitteeseen [email protected], niin he toimittavat kirjan toivottuun osoitteeseen.

Pyydä siis viestissä haluamasi kirja:

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla ISBN 978-952-801820-9

Haukun Herkut ISBN 978-952-80-0673-2

Muista lähettää myös oma osoitteesi, mihin kirjan/kirjat voi toimittaa.

Olen myös erittäin kiitollinen, jos lähettäisit minulle linkin, kuvan tai lehden, missä tekemäsi arvostelu on julkaistu.

Kiitos etukäteen!